Margarita. Melodija. Mode

Atzīmējot izcilās latviešu estrādes mākslinieces Margaritas Vilcānes 80. gadu jubileju, koncertzālē Lielā Ģilde 2022. gada 25. janvārī ir iecerēts  koncerts un mākslinieces skatuves tērpu izstāde. 
 Koncertā piedalīsies Margarita Vilcāne, maestro Raimonds Pauls, modes māksliniece Asnate Smeltere, uzstāsies solisti  Zigfrīds Muktupāvels, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš u.c, kā arī grupa Kristapa Krievkalna vadībā.
Koncerta režisors Edmunds Freibergs. Pasākumu vada Ojārs Rubenis.
Koncertzāles Baltajā zālē iecerēta M. Vilcānes skatuves tērpu izstāde Margarita. Melodija. Mode.
Plānotais izstādes laiks: 2022.gada 25. janvāris - 26. februāris
Izstādes kuratores Barbara Ābele un Sintija Šustiņa. Izstādes veidotāji Latvijas Mākslas akadēmijas Modes mākslas un Vides mākslas nozaru mācību spēki Māra Binde, Edīte Parute, Martins Vizbulis un modes dizaina un vides mākslas studenti.

 

Apmeklējot pasākumu, pieaugušajiem jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams uzrādīt pārslimošanas sertifiktātu vai Covid-19 testa rezultātu. Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Apmeklējot pasākumu, visiem obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un, sākot no 12 gadu vecuma, derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Нет предстоящих мероприятий