Tiešsaistes forums AUTO 2020

Izdevniecība “Dienas Bizness” sadarbībā ar Circle K Latvija , Latvijas Auto asociāciju un VW Moller Auto Lidosta rīko ikgadējo auto nozares forumu “AUTO 2020”. Šogad AUTO 2020 atzīmēs jau desmito pastāvēšanas gadu kopš norisinās ikgadēja nozares foruma veidā.

Arī šogad forums rosinās nozares pārstāvjus pārrunāt auto nozares aktualitātes, tendences un apstākļus, kam var būt būtiska ietekme uz auto nozari turpmākajos gados.

Auto nozares industrijā 2020. gads ir bijis satricinājumiem pilns un kā tas viss beigsies – nav vēl zināms. Ir skaidrs, ka sekas būs jūtamas vēl ilgi visā pasaulē, tostarp, arī Latvijā.

Kā nozare attīstīsies tālāk? Un pats galvenais – kādā virzienā? Auto nozares attīstības stratēģija nav skaidra – kam tiks dota priekšroka? Elektroauto, CNG, hibrīdiem vai kam? Kas notiks ar novecojošo autoparku un kā valsts ilgtermiņā risinās aizvien lielo pieprasījumu pēc lietotajiem auto no Rietumeiropas ar dabai nedraudzīgiem dīzeļdzinējiem Latvijas iedzīvotāju pirktspējas dēļ? Auto industrija ir pilnībā atkarīga no valsts ekonomiskās attīstības un, Eiropas uzsāktā zaļā kursa ietekmē, tā piedzīvos paša lielākās pārvērtības, ka, savukārt, ietekmēs visas pārējās tautsaimniecības nozares.

Mērķis: Pulcēt nozares pārstāvjus, ekspertus un auto nozares entuziastus, lai pārrunātu situāciju auto nozarē un tās attīstības iespējamos scenārijus, kas ietekmēs auto nozari turpmākajos gados un ikvienu nozarē strādājošo.

Mērķauditorija: Auto nozares politikas veidotāji un viedokļu līderi, auto ražotāju pārstāvji, autoparku īpašnieki un uzturētāji, nozares eksperti un auto speciālisti.
Programma: http://konferences.db.lv/conferences/auto-2020/
Moderators: Andris Kulbergs, Auto asociācijas prezidents

 
Нет предстоящих мероприятий