Labdarības svētku koncerts / Mana tautasdziesma

Tuvojoties 18.novembra Valsts svētkiem, mūziķis un producents Arnis Mednis kopā ar saviem domubiedriem izveidojis koncertprogrammu “Mana tautasdziesma”, kas ir veltījums Latvijai valsts svētkos. Mēs veltām šo svētku koncertu visiem neatkarīgas Latvijas valsts idejas radītājiem, nosargātājiem, uzturētājiem un tālāk nesējiem, visiem Latvijas valsts patriotiem. Īpašā pateicībā veltām to pirmajam Latvijas Valsts prezidentam, dižajam valstsvīram Jānim Čakstem. Čakstes ideāls bija – padarīt laimīgu Latvijas tautu, un šis ideālisms kā zelta pavediens vērpās cauri visai Jāņa Čakstes dzīvei.
Koncertēsim kopā ar lieliskiem mūziķiem – Laumu Bērzu, Katrīnu Dimantu, Agati Muktupāvelu, Ati Zviedri, dj Aspirīnu (Kaspars Dziļums), Svenu Vilsonu un Arni Medni.
Koncertprogramma veidota kā krāsains kaleidoskops, kurā katra dziesma iekrāsota ar atšķirīgiem mūzikas stila elementiem, raksturīgiem mūziķa Arņa Medņa daiļradei – džezs, fanks utt.
Pateicoties mūsu finansiālajiem labvēļiem, svētku koncertu mēs jums, liepājnieki, pasniedzam kā dāvanu un labdarības koncertu, nosūtot ielūgumus daudzbērnu ģimeņu biedrībām, pensionāru apvienībām, invalīdu biedrībām un bērnu namiem. Pārdošanā izlikto koncerta biļešu skaits būs pieejams ierobežotā daudzumā!

Labdarības svētku koncerts “Mana tautasdziesma” Liepājas Latviešu biedrības namā š.g.22.novembrī pl.18.00


Biļešu cena 10 eur

 
Нет предстоящих мероприятий