Grupas DZIĻI VIOLETS koncerts KĀPĒC MAN DZIEDĀT SVEŠU DZIESMU?!

Grupa Dziļi Violets šī gada novembri atzīmēs ar īpašu koncertprogrammu “Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu!?”. 
Novembris Latvijā ir patriotisks mēnesis, tādēļ visas koncertā iekļautās dziesmas būs latviešu mēlē. Ierasti grupa Dziļi Violets asociējas ar humoru un jautrām dziesmām. Protams, arī šajā koncertā neizpaliks jautrība, taču liels uzsvars būs arī uz liriskām un patriotiskām melodijām īpašās aranžijās. Koncertā grupai pievienosies bekvokālistes un LU vīru koris “Dziedonis”.
Kā koncerta iesildītājus grupa ir izraudzījusies karantīnas laikā radušos ansambli “Kombineozni”.

Visas vecās labās latviešu dziesmas grupas “Dziļi Violets” aranžijā - koncerts sastāvēs no humora, smeldzes un patosa, kā piemēram “Mežrozīte” “Bohemian rhapsody” savienojums, “Velc, pelīte, saldu miegu” un “Aijā žū žū lāča bērni” savienojums.

Brīdinājums – BRĪNUMI BŪS!

Grupas sastāvs:

Nauris Brikmanis - vokāls
Valters Osis - taustiņi, akustiskā ģitāra, vokāls
Jēkabs Zemzaris - bungas, vokāls
Edgars Jercums - elektriskā ģitāra, vokāls
Viesturs Butāns - bass
Santa Šillere - back vokāls
Paula Saija - back vokāls

 

Informējam, ka pasākums norisināsies atbilstoši 09.06.2020. Ministru kabineta noteikumiem Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. Atgādinām, ka pirms pasākuma notiks apmeklētāju reģistrācija, tādēļ aicinām visus ierasties laicīgi, ņemot līdzi sejas masku!

 

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

 
Нет предстоящих мероприятий