MUSIQQ labāko dziesmu koncerts

Ar lielu nepacietību gaidām koncertu, kad atkal visiem būs iespēja satikties klātienē! Aicinām visus, kas vēlas pabūt pozitīvā gaisotnē, labi atpūsties, izklaidēties, iztrakoties un noķert vēl vasaras sajūtas, «trakas atmiņas», un lai nevienam nebūtu šaubas, ka «dzīve izdodas». Ir laiks satikties, lai skaļi un jaudīgi visi kopā varētu izdejoties un baudīt skaistu saulrietu. Laba atmosfēra un, silts sirds – tas ir «no desmit – desmit»! Gaidīsim visus ciemos,» teic grupas «Musiqq» solisti Emīls un Marats.

Koncertā pavadījumu grupai «Musiqq» nodrošinās mūziķi no «MC orķestra»: Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).

Pirms desmit gadiem tika ierakstīts grupas «Musiqq» pirmais singls «Klimata kontrole». Šajā laikā ir izdoti četri studijas albumi, ieskaitot albumu «10». Koncertā skatītājus priecēs grupas desmitgades spožākie hiti – gan jaunas un nedzirdētas melodijas no nesen iznākušā albuma «10», gan labi zināmas un tautā iemīļotas kompozīcijas no grupas pirmsākumiem. Grupas mūziķi sola koncertā atskaņot arī grupas jauno, publikai vēl nezināmo singlu, kas iznāks drīzumā.

Pasākumā tiks fotografēts un filmēts, vizuālie materiāli tiks izmantoti publicitātē.

 
Нет предстоящих мероприятий