Bačata Ziemeļblāzmā

Plkst. 19.00 - Nodarbība iesācējiem. Nodarbība paredzēta jebkuram cilvēkam ar vai bez deju pieredzes. Pirmajā nodarbības daļā mēs apgūsim bačatas pamatsoli - pāris nav nepieciešams. Nodarbības otrajā daļā dejosim pāros. Atceries, ievērosim likumus - treneri aicinās dejot tiem, kas ir no vienas mājsaimniecības.

Plkst. 20.30 – Praktiskā dejošana bačatas ritmos ar paraugdemonstrējumiem no pasniedzēju puses. Praktiskās ballītes laikā jaunajiem dejotājiem un pieredzējušiem dejotājiem būs iespēja nostiprināt savas deju iemaņas.

Par mūzikas nodrošinājumu rūpēsies populāri Latvijas bačatas diskžokeji, un viens no tiem būs DJ Krysto.

Pasākums paredzēts līdz plkst.24.00.

Ieejas biļetes cena 6EUR – iekļauts bezmaksas brauciens skatu tornī un ekspozīcijas apskate tajā.

Biļetes iegādājamas kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

* Pasākums norisināsies, ievērojos visas sanitārā protokola normas;

* Pasākuma programma un norises vieta (sliktos laika apstākļos, pasākums var tikt pārcelts uz iekštelpām) var nenozīmīgi mainīties, ņemot vērā dažādus apstākļus.

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

 
Нет предстоящих мероприятий