MELO-M. ŪDENS UN MEŽU MŪZIKA. Pikniku vasaras noslēgums

Ierasto “Mākslas pikniku” šovasar ierobežojumu dēļ diemžēl nepiedzīvosim, bet Lūznavas muiža ir parūpējusies par iespēju baudīt pikniku visas vasaras garumā – trīs koncerti, speciāli iekārtotas pikniku vietas un skaistais muižas parks, kuriem ļauties, nesteidzīgi baudot kopā būšanu.

Pikniku vasaru noslēgsim 6. septembrī ar čellu trio "Melo-M" koncertprogrammu "Ūdens un mežu mūzika". Koncerta biļetes cena 9,00 €, vietu skaits ierobežots.

Trio sastāvā muzicē trīs akadēmiski trenēti mūziķi – Miķelis Dobičins, Kārlis Auzāns un Jānis Pauls. "Melo-M" izvēlētais interpretāciju materiāls ir ļoti dažāds – popmūzika, rokmūzika, tautas mūzika, klasika un arī mūsdienu akadēmiskā mūzika. Čellu trio uzstājies kopā ar daudziem starptautiski atzītiem mūziķiem, kā arī koncertējis un guvis atzinību daudzās pasaules valstīs. "Melo-M" īpašais šarms – tā ir spēja apvienot akadēmiskās mūzikas pamatus, virtuozu izpildījumu, rokmūzikas atraktivitāti un pašiem savu stilu.

Koncerta norisi atbalsta Rēzeknes novada pašvaldība un Latgales kultūras programma (ar Valsts kultūrkapitāla fonda, Latgales reģiona attīstības aģentūras un A/S "Latvijas Valsts meži" atbalstu) projektā "Starpdisciplinārs mākslu festivāls “Mākslas pikniks” (MP5)".

 
Нет предстоящих мероприятий