GORAN GORA. Koncertprogramma RENESANSE

Pēc sešu gadu pauzes dziesminieks Goran Gora šī gada aprīlī izdeva savu piekto albumu “Renesanse”. Jaunā albuma skanējums licis jaunos aranžējumos ietērpt arī mūziķa līdzšinējo daiļradi. Gan jaunā albuma dziesmas, gan klausītājiem labi zināmus skaņdarbus koncertprogarmmā Latgales vēstniecībā GORS Goran Gora izpildīs kopā ar savu ilggadējo skatuves partneri multi-instrumentālistu Mārtiņu Miļevski.

Goran Gora jaunā albuma ieraksts ir tapis sešu gadu laikā, no 35 albumam radītajām dziesmām izvēloties astoņas. “Renesansē” iekļauti lauka skaņas ieraksti, kas veikti Indijā (Kašmiras un Ladākhas reģionā), Bosnijā un Hercegovinā un Izraēlā. Tādējādi dziesminieka audio valoda ieguvusi gan Korāna lasījuma, Tibetas festivāla orķestra ceremonijas, druzu tautas tradīciju, afrikāņu katoļu kora vokalīzes un jezuītu dziedājumus, gan klasiskās mūzikas citātus, kas būtiski paplašinājuši Goran Gora muzikālās robežas.

“Albumā dzirdamo dažādo tautu un cilvēku pieredzes palīdz atspoguļot manu pieaugšanas procesu, kas ir neizbēgams notikums katra cilvēka dzīvē. Pieaugšanas rezultāts ir sevis apzināšanās sabiedrības centrā, kā arī sava personīgā “centra” – vertikāles – meklēšana, kam ar sabiedrību un tās priekšstatiem ne vienmēr ir “pa ceļam”,” teic Goran Gora. "Pieaugšana jebkura cilvēka dzīvē ir pilna ar izvēlēm, vērtību pārskatīšanu, vertikāles nostiprināšanu, ticību un atbildību. Bet šī pieaugšana, to virzot pareizi, ir jau kārtējais brīnumu pilnais cikls cilvēka dzīvē. Un viss, ko atliek darīt mums, – šos dažādos un pārmaiņu pilnos ciklus pieņemt un iemācīties baudīt.”

Vēršam apmeklētāju uzmanību tam, ka tiks ievēroti visi valsts noteiktie drošības pasākumi. Aicinām izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.
 
Ļoti vēlamies, lai šobrīd pieejamos koncertus varētu apmeklēt ikviens gribētājs, tādēļ līdz ar atļautā apmeklētāju skaita palielināšanu pasākumos pēc ārkārtējās situācijas beigām, piedāvājam mazo koncertu sērijas notikumu biļetes iegādāties ar 50 % atlaidi! GORS Kultūras vēstnieku un grupu atlaides līdz ar samazināto cenu nebūs pieejamas.

Tiem, kuri biļetes uz kādu no pasākumiem jau ir iegādājušies, piedāvājam kādu no iespējām:

  • Uzrādot pilnās cenas biļeti kasē, saņemt iespēju pasākumu baudīt pie vīna glāzes;
  • Uzrādot pilnās cenas biļeti kasē, saņemt vēl vienu koncerta biļeti uz to pašu koncertu (paņemt vēl kādu līdzi) vai kādu citu šīs sērijas koncertu (izmantošanai līdz 11. jūlijam).

Plašāk te: https://biletes.latgalesgors.lv/lv/mazo-koncertu-programma-izdevigak

 
Pasākums nav piemērots bērniem, kas jaunāki par 7 gadiem. Bērnu istaba nav pieejama šī brīža noteikto ierobežojumu dēļ.
 
Garderobe darbosies pašapkalpošanas režīmā - garderobē drīkst ienākt ievērojot 2 m distanci; drīkst izmantot tikai norādītos āķīšus.
Ieeja Mazajā zālē no plkst. 18.40
Klientu plūsmas kontrolei ieiešana kases zonā tiek organizēta caur Mazās zāles ieeju, bet ieiešana kafejnīcas un izstāžu zonā - caur Lielās zāles ieeju.
 
Iegādājoties biļeti uz šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus 'Covid-19' izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.
 
Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].
 
Нет предстоящих мероприятий