Savīt laiku mūzikā - SANDRA SPROĢA 50 gadu jubilejas koncerts

Šī gada 15.maijā plkst. 19:00 Madonas Kultūras namā notiks mūziķa, dziesmu autora, producenta, aranžētāja, grupas Bruģis un Austrumkrasts dibinātāja Sandra Sproģa 50.gadu jubilejas koncerts “Savīt laiku mūzikā”.
Koncertā tiks iekļautas bērnības un jaunības atmiņas, nostalģija pēc tā laika krāsām, pasniedzot muzicēšanas laikā uzkrāto pieredzi un radītās dziesmas. Zelta repertuāra dziesmas skanēs ar īpašo viesu līdzdalību. Kāda pazīstama dziesma var ieskanēties pa jaunam, kāda aizmirsta dziesma iegūt jaunas krāsas, tā atklājot negaidītas nianses un pavērsienus. Īpašas noskaņas un krāsas koncertā piešķirs profesionāli pavadošā sastāva mūziķi: Guntis Vecgailis (bass), Mareks Vecgailis (bungas), Juris Skrajāns (ģitāra), Edmunds Vestmanis (taustiņi) un pats jubilārs (taustiņi,ģitāra). Vakara vadība uzticēta Radio2 dīdžejam Viesturam Sproģim.
Jubilejas koncerta īpašie viesi: Jānis Krūmiņš( Apvedceļš), Harijs Joniškāns(Kantoris 04), Mareks Pelsis (Brīvdiena), Viktors Tilčiks, Ralfs Rubenis (Tranzīts), Intars Zommers, Santa Kasparsone, Edmunds Vestmanis(Bruģis),un citi.
Sandris Sproģis: “Šis koncerts tiek organizēts ne tikai tāpēc, lai izceltu kādus savus personīgos sasniegumus vai savu apaļo gadu jubileju, bet gan ir labs iemesls, lai apvienotu populārus un brīnišķīgus māksliniekus, mūziķus un draugus uz vienas skatuves ar manis sacerētām dziesmām. Tā radīt svētkus maniem ilggadējiem klausītājiem, atbalstītājiem, faniem, paziņām un novadniekiem.´’’
Pēc koncerta visi dejot gribētāji tiekas uz deju parketa uz jubilāra balli. Par muzikālo jautrību gādās grupa “Bruģis”, grupa “Apvedceļš”, grupa “Vēja runa” un grupa “Tranzīts”.
Pasākumu atbalsta: Madonas novada pašvaldība, SIA Silmalas, Melnais Bullis, SIA AKTAks, Grafs, Rudzons. Informatīvais atbalsts Latvijas Radio2 un Reģionālā avīze Stars.

 
Нет предстоящих мероприятий