Normunds Rutulis ar grupu koncertā MAN NAV ŽĒL

Svarīga informācija!

2020. gada 29. augustā plkst. 19.00 (koncerts pārcelts no 1. maija) Vaidavas estrādē viesosies Normunds Rutulis ar grupu - koncertā "MAN NAV ŽĒL". Ir mainīta koncerta norises vieta - no Vaidavas kultūras centra uz Vaidavas estrādi!

Iepriekš iegādāto biļešu īpašnieku biļetes uz koncertu ir derīgas, bet bez norādītajām sēdvietām.

Lai gan jaunā albuma koncerttūre notika 2019. gada rudenī un Vaidavā Normunds Rutulis uzstāsies ar pilnu “dzīvo” sastāvu, tomēr koncerta nosaukums ir tāds pats – MAN NAV ŽĒL. Koncerta repertuāru veido Normunda Rutuļa visu laiku populārākās dziesmas – Par to…, Cāļus skaita rudenī, Kūko kūko dzeguzīte, utml., kā arī vairākas dziesmas no jaunā albuma “Man nav žēl”. Piemēram, tituldziesma “Man nav žēl (dziesma par Ērikonkuli)” un “Atskrien raiba dievgsoniņa.”

Normunda Rutuļa grupa ir:
Anrijs Grinbergs – bungas, balss
Māris Ozols – taustiņi
Uldis Beitiņš – ģitāra
Roberts Rasa – bass, balss

Šādi par savu pavadošo grupu stāsta Normunds Rutulis: ''Šis ir sastāvs, kas izveidojies gadu gaitā un ir kļuvis par manu pamatsastāvu. Muzicējam kopā jau kopš 2001.gada un tādēļ esam ne tikai labi draugi, bet lieliski “saspēlējušies”. Pārvaldām visu Normunda Rutuļa repertuāru, sākot no “Raudāja māte” un beidzot ar jauno “Atskrien raiba dievgosniņa”. Vēl kādu tik saliedētu un saskanīgu kolektīvu, mūsdienās uz popmūzikas skatuves, atrast nebūs viegli. Mēs ar to lepojamies un savu prieku dodam ikvienam klausītājam. Enerģijas apmaiņa notiek tikai ar “pluss zīmi”. Skaista latviešu mūzika, profesionāls sniegums un tikai patīkamas emocijas – tas ir galvenais, ko iegūst klausītājs!''

 
Нет предстоящих мероприятий