Georgija Osokina solokoncerts

UZMANĪBAI!

Dārgie klausītāji,
Koncerts norisināsies, ievērojot visus valstī noteiktos drošības pasākumus un atļauto apmeklētāju skaitu.
Aicinām gadījumā, ja esat iegādājušies biļetes, bet tomēr nevēlaties apmeklēt koncertu sazināties ar Pētera Vaska fonda koordinatori Agnesi Geku, e-pasts: [email protected]

3.jūlijā plkst.20 ar solokoncertu Mazajā Mežotnes pilī atkal atgriezīsies jaunais un talantīgais pianists Georgijs Osokins, kurš šoreiz savam koncertam izvēlējies poļu komponista Friderika Šopēna skaņdarbus. Kā par mākslinieku teikuši mūzikas kritiķi, “izcilais Šopēna mūzikas interprets Georgijs Osokins ar klavieru taustiņiem spēj iedzīvināt poēzijas daili un mākslas patiesīguma spēku”. Pēc fināla Šopēna konkursā 2015.gadā viņš kļuva par sensāciju, no kritiķiem izpelnoties epitetus “neparedzams, pārāk revolucionārs, lai būtu uzvarētājs”. Kopš piedalīšanās konkursā Georgijs aicināts uzstāties daudzās pasaules valstīs un prestižos festivālos. Īpaša pianista firmas zīme ir Šopēna mūzika. Britu ierakstu kompānijas “Piano Classics” paspārnē izdots Georgija solo albums ar vēlīnajiem Šopēna opusiem, izpelnoties slavinošas recenzijas no ievērojamiem kanādiešu, franču un vācu mūzikas izdevumiem.

 

Koncertu rīko Mazā Mežotnes pils sadarbībā ar Pētera Vaska fondu.

Visi ieņēmumi no koncertu biļetēm tiks novirzīti pasūtinājuma darbu tapšanai latviešu komponistiem, lai veicinātu mūsdienu latviešu kamermūzikas attīstību.

 

Vairāk informācijas:

 

Agnese Geka, Vaska fonda koordinatore

E-pasts: [email protected]

Telefons: 28680279

 

 
Нет предстоящих мероприятий