CARNIVAL YOUTH. Latviešu kinomūzika NAIVAIS KU-KŪ

Koncerts no Mazās zāles pārcelts uz Lielo zāli. Mazās zāles biļešu īpašniekiem lūgums GORS Informācijas centrā klātienē, rakstot [email protected] vai zvanot 64633303 samainīt pirms 5. septembra pirktās biļetes uz jauno - Lielās zāles pasākumu. Sēdvietu numerācija maksimāli iespējami tiek saglabāta atbilstoši Mazajā zālē pirktajām biļetēm. 

Latviešu kinomūzikas programmā “Naivais ku-kū” grupa “Carnival Youth” spēlēs dziesmas no latviešu kino filmām. “Dzeguzes balss”, “Rītprūsija”, “Skauģa dziesma” un virkne citu klasikas un nupat pirmizrādīto filmu skaņu celiņu spožāko pērļu. No Imanta Kalniņa šedevriem un Raimonda Paula nemirstīgajiem hitiem līdz “Čipsim un Dullajam” – gatavojam platās žaketes, tēta saulesbrilles un dziesmas, ar kurām aizkustināt mammu. Tiekamies ar retro skatuvi, nostaļģiju un jaunām aranžijām.

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.

Kamēr pastāv distancēšanās un pasākumu apmeklēšanas ierobežojumi, bērnistaba slēgta. 

Vēršam apmeklētāju uzmanību tam, ka tiks ievēroti visi valsts noteiktie drošības pasākumi. Aicinām izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.
 
Iegādājoties biļeti uz šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus 'Covid-19' izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.
 

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].

 
Нет предстоящих мероприятий