LIELAIS BLIEZIENS VALMIERĀ 2021

SAKARĀ AR VALSTĪ NOTIEKOŠIEM IEROBEŽOJUMIEM, LIELKONCERTS TIEK PĀRCELTS UZ 2022.GADU! PAR PASĀKUMA JAUNO DATUMU INFORMĀCIJA SEKOS!

 

Nostaļģija un jaunatklājumi: Lielkoncerts “Lielais Blieziens Valmierā 2021” dažādām gaumēm

15.maijā Valmierā, Dīvaliņu pļavās, norisināsies viens no pavasara grandiozākajiem pasākumiem – lielkoncerts “Lielais Blieziens Valmierā 2021”, kurā piedalīsies septiņi populāri latviešu mākslinieki: “Pērkons”, “Credo”, “Tranzīts”, “Z-Scars”, “Bermudu divstūris”, Ivo Fomins un Katō.

Mūziķu priekšnesumu starplaikos par izklaidi gādās pazīstamais, enerģiskais un atraktīvais DJ Roberts Lejasmeijers.

Koncertā kaut ko interesantu atradīs dažādas paaudzes un atšķirīgu mūzikas stilu piekritēji. Tas tematiski veidots trīs daļās. Pirmajā leģendārā grupa “Pērkons” priecēs ar lielākajiem hitiem, arī “Credo” repertuārā būs gan vecās, labās dziesmas un arī nesen tapuši skaņdarbi. Ivo Fomins pārsteigs ar dziesmām no nesen klajā nākušā albuma.

Otrajā daļā skatītājus uzrunās grupa “Z-Scars”, kas jau kļuvusi par stabilu vērtību uz latviešu mūzikas skatuves, apliecinot to arī ar jauniem video un vairāk nekā 500 koncertiem. Mūzikas apvienība “Tranzīts” aicinās ļauties deju ritmiem tiem, kuriem tuvas deviņdesmito gadu sajūtas.

Cita stila piekritējus trešajā daļā priecēs humoristiskā repa grupa “Bermudu Divstūris”, bet daudzi varēs iepazīt jauno un talantīgo mākslinieci, hita “Es gāju par tālu” izpildītāju Katō, jau kļuvusi par īstu “Youtube” zvaigzni.

Tieši pusnaktī pasākuma norises vietā paredzēts grandiozs salūts un, kā norāda koncerta rīkotāji, Vidzemes pusē šis varētu būt viens no jaudīgākajiem vasaras pasākumiem, tāpēc lielkoncerta sauklis ir “Tev tur ir jābūt!”

Dīvaliņu pļavas atrodas netālu no Valmieras centra, un tā jau kļuvusi par ļoti populāru Valmieras koncertvietu.

Ieeja pasākumā – 15. maijā no plkst.16.30; koncerts plānots līdz plkst.5.00 no rīta 16. maijā.

Koncerta norises vietā būs pieejami atspirdzinoši dzērieni, ēdieni un dažādas uzkodas.

Biļetes uz lielkoncertu “Lielais Blieziens Valmierā” jau var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā  www.bilesuparadize.lv.

Rīkotāji grupu fanus iepriecina, iepriekšpārdošanā piedāvājot biļetes par īpaši izdevīgu cenu – 10 eiro. Pasākumā dienā, pērkot uz vietas, biļetes maksās 15 eiro. 1. un 2. grupas invalīdiem, bērniem līdz desmit gadu vecumam, kā arī visiem, kuriem koncerta dienā ir dzimšanas vai vārda diena, uzrādot dokumentus, jauka dāvana – bezmaksas ieeja.

Svarīgi atzīmēt, ka 2020. gadā iegādātās biļetes uz lielkoncertu, kas tika atcelts ārkārtējās situācijas dēļ, būs derīgas arī 2021. gada 15. maijā. 

Pasākums top ar Valmieras pilsētas domes atbalstu.

 
Нет предстоящих мероприятий