KARLSONS, muzikāla piedzīvojumu spēle bērniem

Astrīdas Lindgrēnes un Ārnes Oits mūzikls - muzikāla piedzīvojumu spēle pirmskolas vecuma bērniem un jaunāko klašu skolēniem!

Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta ir aizraujošs stāsts par pieaugušo un bērnības pasauli. Par daudzveidīgo, krāsaino fantāzijas pasauli, kurā mēs visi dzīvojam. Izrāde domāta tiem, kuri nav aizmirsuši savu bērnību, savus sapņus. Tātad - mums visiem. Spēle būs šī muzikālā iestudējuma būtība, kurš kuru pārspēs, pārspēlēs?! Vai iespējama šo divu pasauļu satikšanās? Kaut vai spēlē, fantāzijās... Dzīves spēlē? Noteikti! Ja abas šīs pasaules vieno sapnis. Sapnis, kura aizsākums ir bērnībā.  

Karlsons lido atkal un piedzīvojumi turpinās! Lai arī vecāki Brālītim nopērk suni, lai viņš nejustos vientuļi, tik un tā Karlsons ir daudz labāks rotaļu biedrs, jo Karlsons allaž ir brīvs, neatkarīgs, pārdrošs un gatavs draiskulībām.  Spēlei un improvizācijai ir viens dzinējspēks – akumulēt enerģiju un prieku gan spēlētājos, gan skatītājos. «Es gribu priecāties, citādi nepiedalos!», saka Karlsons.  Līdzdarbojies bulciņu dzīrēs, spokojies, lido un palaidņojies kopā ar Karlsonu un Brālīti!»

Galvenajās lomās Kārlis Rūtentāls (Karlsons) un Valērija Koļago (Brālītis)

Lomās Laura Purena, Tatjana Kopača, Artūrs Zvirbulis, Anastasija Dolgoņenko vai Elīna Avotiņa, Inmārs Sikle, Sabīne Krilova, Markus Rūtentāls vai, Mārtiņš Gailis, Sandija Dovgane vai Elīna Bojarkina.

Operetes orķestra džeza ansamblis pianista Madara Kalniņa vadībā

Režisors Valdis Lūriņš, horeogrāfs Alberts Kivlenieks scenogrāfs Oskars Dreģis
kostīmu māksliniece Juta Ķimmenīte

Mākslinieciskā vadītāja, producente Agija Ozoliņa-Kozlovska

Izrāde vienā cēlienā, 1 stunda un 5 minūtes

 
Нет предстоящих мероприятий