Vasaras Saulgriežu koncerts Grupa IĻĢI

MAZMEŽOTNES MUIŽA sagaidīs Vasaras Saulgriežus 21.jūnija vakarā ar īpaši šim maģiskajam vakaram veltītu koncertu, kurā skanēs grupas "IĻĢI" visiem muižas koncerta apmeklētājiem veltīts koncerts - Vasaras Saulgriežu noskaņās...

Vakara gaitā skanēs grupas  "IĻĢI"  gan tautai mīļas un populāras tautasdziesmas, gan grupas pašu sacerētas un jau mums ļoti pazīstamas un dziedamas vai dungojamas līdzi  dziesmas, kā  arī neizpaliks īpaši Vasaras Saulgriežiem veltītas tautiskās melodijas un dziesmas - par uguni, sauli, latvju sētām, zīmēm, jāņuzālēm u.c. 

Koncerta sākums: 21:00

Ierašanās: no 20:00

Koncerts -  2 daļās, ar starpbrīdi.

Atvērta būs āra koncerta bufetīte, kur varēs iegādāties dzērienus un uzkodiņas.

Pirms/pēc koncerta un starpbrīdī iespējams izstaigāties pa plašo muižas teritoriju (tumsā izgaismotu), baudot skaistus un ainaviski pievilcīgus skatus.

Pēc iepriekšējām rezervācijām, iespējams pasūtīt pirms/pēc  koncerta restorānā galdiņu un rezervēt muižas viesnīcā istabiņas.

Ar biļetes iegādāšanos un klātbūtni koncerta laikā, informējam , ka uzņemtos foto un video  būs izmantots muižas popularizēšanai un reklāmas nolūkiem.

Informējam un, ceram uz sapratni, ka pasākuma vietā apmeklētāju skaits un distance būs ierobežota, ņemot vērā visus noteiktos MK ierobežojumus pasākumu vietā.

 
Нет предстоящих мероприятий