Jauniešu koris BALSIS Ziemassvētku koncerts VIENĪGAIS

Jauniešu kora BALSIS Ziemassvētku koncerti 22. reizi!

Jauniešu koris BALSIS aicina uz tradicionālajiem Ziemassvētku koncertiem Rīgas Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā 22., 23. decembrī plkst. 20.00 un 25. decembrī plkst. 23.00.

BALSIS Rīgas Ziemassvētku afišās jau 22. gadu. Un katru reizi kas svaigs, nedzirdēts, neierasts. Šogad koncertprogramma VIENĪGAIS.

Pirmajā daļā Latvijā mazāk dzirdēti skaņdarbi korim a cappella. Pieskarsimies Pietro Ferrario, Jozefa Rainbergera, Ola Gjeilo, Vitauta Miškina opusiem. Skanēs arī latviešu autoru Riharda Dubras un Andra Sējāna darbi.
Koncerta otrajā daļa skanēs ziemas noskaņās tvertās Valta Pūces un Mārtiņa Brauna dziesmas ar Amandas Aizpurietes, Valdas Moras, Māras Cielēnas, Ineses Zanderes, Broņislavas Martuževas un Leonīda Breikša vārdiem, no kura rindām arī ņemts koncerta nosaukums – Vienīgais.

Kora skanējumu kuplinās stīgu kvartets EVVEntus, dievnama ērģeles spēlēs Jolanta Barinska. Jau ierasts, ka koncerta noslēgumā tiek nojauktas robežas starp klausītājiem un mūziķiem un visi vienojas kopīgā dziedāšanā. Neiztrūkstošs arī pašu koristu rokām darinātais cienasts.


Biļešu cena 10,00 EUR, senioriem 5,00 EUR. Vietas nav numurētas.
Biļetes pieejamas Biļešu Paradīze kasēs un bilesuparadize.lv

 
Нет предстоящих мероприятий