ĢĒRBĒJS. Liepājas teātra viesizrāde

Pasākums pārcelts no 18. aprīļa uz šī gada 19. septembri. Nopirktās biļetes ir derīgas – tās nav nepieciešams apmainīt, un nauda par biļetēm netiek atgriezta.

Rūpējoties par sabiedrības veselību un pildot valdības lēmumu, no 13. marta līdz š. g. 12. maijam, tāpat kā citur Latvijā, ārkārtējās situācijas laikā Latgales vēstniecībā GORS tiek pārtraukta pasākumu norise. Šajā periodā plānotie pasākumi tiek pārcelti uz vēlāku laiku. Iegādātās biļetes lūdzam saglabāt – tās būs derīgas arī pasākumu jaunajos norises datumos! Visi pārcelto pasākumu datumi tiks izziņoti tiklīdz būs iespējams.

Ņemot vērā Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) ziņojumu, precizējam informāciju par situāciju ar biļetēm uz pasākumiem kas tiek pārcelti/atcelti līdz ārkārtējās situācijas beigām saslimšanas ‘Covid-19’ izplatības un ārkārtējās situācijas izziņošanas dēļ:
- ja pasākums atcelts, naudu par biļetēm pircējs var saņemt atpakaļ vai organizators var piedāvāt apmeklēt citu līdzvērtīgu pasākumu;
- ja pasākums pārcelts uz vēlāku datumu, nopirktās biļetes ir derīgas - tās nav nepieciešams apmainīt, un nauda par biļetēm netiek atgriezta.
 
 
Koncertzāles apmeklētājus lūdzam būt pacietīgiem un sekot līdzi aktuālajām ziņām. Paldies par sapratni!

 

ĢĒRBĒJS

Ronalds Hārvuds. ILŪZIJU DRĀMA
Režisors – Dmitrijs Petrenko

Vai maz kāds zina, cik daudz enerģijas prasa ģērbēja amats? Nākas ne tikai tīrīt kostīmus, bārdas un ūsas, bet risināt arī aktiera personiskās problēmas, lai viņš vispār spētu kāpt uz skatuves. Normans, kurš savā amatā kalpojis kungam 16 gadus, zina visu, kas notiek teātrī un kunga galvā. Bet ko darīt, ja ilgstoši esi dzīvojis otra cilvēka dzīvi, mākslas vārdā esi bijis gatavs uz visu, un pēkšņi saproti, ka viss var izgaist pēkšņi un negaidīti? Reizēm smeldzīgais, reizēm komiskais iestudējums atklās skatītājiem arī daļu no teātra aizkulisēm.

Izrāde nominēta 2018./2019. sezonas “Spēlmaņu nakts” balvai 2 nominācijās: “Gada aktieris” (Rolands Beķeris) un “Gada muzikālās partitūras autors” (Arturs Maskats).

Lomās:
Kungs – Edgars Pujāts
Normans – Rolands Beķeris
Milēdija – Inga Apine
Madža – Anda Albuže
Irēne – Ilze Jura
Džefrijs Torntons – Herberts Laukšteins
Misters Oksenbijs – Armands Kaušelis vai Kārlis Elvis Artejevs

Scenogrāfe – Sintija Jēkabsone
Kostīmu māksliniece – Baiba Litiņa
Komponists – Arturs Maskats
Gaismu mākslinieks – Mārtiņš Feldmanis
No angļu valodas tulkojis Andris Kuprišs

Izrādē smēķē!

Pirmizrāde 2019. gada 9. martā

Izrāde 2 cēlienos.

Izrāde nav ieteicama līdz 12 gadu vecumam. Bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti. Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 64633303.

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.
 
Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. 
Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].

 
Нет предстоящих мероприятий