Daumants Kalniņš un Kristaps Vanadziņš programmā / Dziesmas no pagājušā gadsimta Amerikas

“Dažreiz mazāk ir vairāk. Mazāk instrumentu, vairāk brīvības, smalkuma, dinamikas un stāsta.. Un šīs dziesmas, kuras izpildīsim, tiešām ir piedzīvojušas un sevī glabā daudz stāstu. Man ir prieks, ka dalīties ar tiem varēšu duetā ar Kristapu Vanadziņu, kura muzikālā intuīcija un spēja notvert mirkli, šīm, pagājušā gadsimta dziesmām, ļaus atkal uz brīdi uzmirdzēt, lai mēs tajās atrastu un varētu izdzīvot katrs savu stāstu, tik atšķirīgu un tomēr tik ļoti līdzīgu..’’, tā pavasara koncertu ieskicē Daumants Kalniņš.
Koncertā piedalās: Daumants Kalniņš un Kristaps Vanadziņš.

Ārpus laika vērs durvis stundu pirms koncerta. Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas pirms un pēc koncerta. Viesi varēs uzkavēties pasākumā vietā arī pēc koncerta, baudot uzkodas un dzērienus.
Ja laika apstākļi būs piemēroti, koncerts notiks Ārpus laika lielajā terasē. Par koncerta norises vietu iekštelpās vai uz terases, sekojiet informācijai Ārpus laika mājas lapā un sociālo mediju kontos Facebook un Instagram.
Iegādājoties biļetes uz pasākumiem Ārpus laika kupolmājā un tajos piedaloties, pasākuma dalībnieki ir informēti, ka publicitātes nolūkos var notikt pasākuma filmēšana un fotografēšana, un pasākuma dalībniekiem nav iebildumu pret to, kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu pasākuma vietas publicitātes nolūkos.

 

 
Нет предстоящих мероприятий