Raimonds Ozols, Raimonds Macats un Mārcis Auziņš koncertprogrammā / Klasika mūsdienu aranžējumos

Vijolnieka Raimonda Ozola muzikālās daiļrades ceļš ir saistīts ar dažādu stilu un žanru mūzikas jomām. Koncertmeistara darbs Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī un debijas kamermūzikā saistās ar klasiskās- akadēmiskās mūzikas žanriem, bet blakus tam- mūsdienās populārais Crossover, ( tulk. no angļu val. žanru krustcelēs) kas uzrunā daudz plašāku auditoriju, sniedzot iespēju klausīties klasisko mūziku mūsdienu aranžējumos. Raimonda Ozola koncertdarbības mērķis ir atskaņot skaņdarbus, kas klausītājiem sniedz emocionālu baudu un atgādina , ka pasaules lielākā vērtība ir prieks, mīlestība un patiesums. R. Ozola vijoles skanējums ir īpašs ar īpatnēju- samtainu toni un nevainojamu tehnisko izpildījumu, kas spēj aizraut ikvienu klausītāju.
Visciešākais Raimonda Ozola skatuves draugs jau daudzus gadus ir Raimonds Macats, kura muzikālais ceļš arī ir aizsācies kā akadēmiskajam mūziķim. Mūzikas Akadēmiju Raimonds Macats ir beidzis kā izcils čellists, tomēr džeza un populārās mūzikas muzicētprieka emocionālā vilkme izrādījusies spēcīgāka. Šobrīd Raimonds Macats ir zināms ne tikai Latvijā kā neaizvietojams taustiņinstrumentu pārvaldnieks, aranžētājs un mutes harmoniju virtuozs. Viņa spēles kvalitāte spēj uzburt īpašu noskaņu un viņš spēj iekļauties jebkura žanra koncertprogrammās, padarot tās krāsainas un neatkārtojamas.
Arī Mārča Auziņa vārds neprasa komentārus. Viņa ģitārspēle gan individuālās koncertprogrammās, gan dažādos profesionāļu mūziņu sastāvos sniedz muzikālu baudu klausītajam ikvienā koncertā.

Koncertā piedalās: Raimonds Ozols, Raimonds Macats, Mārcis Auziņš

Ārpus laika vērs durvis stundu pirms koncerta. Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas pirms un pēc koncerta. Viesi varēs uzkavēties pasākumā vietā arī pēc koncerta, baudot uzkodas un dzērienus.
Iegādājoties biļetes uz pasākumiem Ārpus laika kupolmājā un tajos piedaloties, pasākuma dalībnieki ir informēti, ka publicitātes nolūkos var notikt pasākuma filmēšana un fotografēšana, un pasākuma dalībniekiem nav iebildumu pret to, kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu pasākuma vietas publicinātes nolūkos.

 

 
Нет предстоящих мероприятий