DZELTENĀ ZEMŪDENE jautra izrāde bērniem un vecākiem / TEĀTRIS UN ES

Trīs draugi – Bullis, Kaza un Auns šo dienu ir nolēmuši uzsākt ar jauno datorspēli DZELTENĀ ZEMŪDENE. Katrs ir ieņēmis savu vietu slēpnī, dzinēji ir iedarbināti un īstā cīņa starp zemūdenēm tūlīt sāksies, bet tavu nelaimi! Ir pazudis INTERNETS! Ko darīt? Lugas varoņi ir izmisumā! Skaidrs ir viens – dzīve ir apstājusies. Tik ļoti viņiem šobrīd ir nepieciešams kāds piedzīvojums, ass stāsta pavērsiens vai galvu reibinošs notikums!!! Un tad, pēkšņi vienam no draugiem rodas lieliska ideja, tikai lai to realizētu ir nepieciešams kaut kas īpašs… Kas tas ir? To jūs uzzināsiet, ja atnāksiet uz izrādi vecākiem un bērniem – DZELTENĀ ZEMŪDENE!

Izrādes varoņi kopā ar bērniem atklās brīnumaino piedzīvojumu pasauli, kurā iztēlei, fantāzijai un trakām idejām nav robežu. Izrādes mērķis ir mudināt bērnus un vecākus mazāk laika pavadīt pie viedierīcēm, vairāk saklausīt, iegūt jaunus draugus, apgūt jaunas prasmes, attīstīt uzmanību un radošo domāšanu, kā arī pilnvērtīgi un neaizmirstami pavadīt brīvo laiku.

Autors un režisors: Armands Ekštets

Izrādes garums: 1h

Žanrs: jautra izrāde bērniem un vecākiem

Mērķu auditorija: bērni pirmskolas un sākumskolas vecumā

Valoda: latviešu

Vairāk informācijas par TEĀTRIS UN ES - www.izradesberniem.lv

 Uz tikšanos izrādē!

 

NOTEIKUMI:

  • Biļete jāiegādājas katram skatītājam sākot no 2.g.v. Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama
    neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.
    Bērniem līdz 2.g.v. biļete nav jāiegādājas, ja mazais neaizņem atsevišķu vietiņu.
  • Pirms izrādes sākuma, lūdzam izslēgt mobilos tālruņus.
  • Izrādes laikā izliegts lietot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ierakstu aparatūru.
 
Нет предстоящих мероприятий