Guntars Račs & Saldās sejas REIZ ZIEMASSVĒTKOS 2

Īpašie viesi - Ivo Fomins, “Dzeguzīte” un Mārtiņš Ruskis!
Tāpat kā pērn, arī šogad koncertprogrammas “Reiz Ziemassvētkos 2” pamatā būs pilnīgi jaunas, kā arī jau pazīstamas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem un daži klasiskie pasaules Ziemassvētku hiti, kurus izpildīs grupas “Saldās sejas” mūziķi – Tomass Kleins, Jānis Narkevics Jr., Katrīna Bindere, Andris Alviķis, Uģis Tirzītis un koncerta īpašie visi, starp kuriem arī pavisam jauniņā soliste Kristena Cīrule un jau pieminētais samtainā baritona īpašnieks Mārtiņš Ruskis. Par jautra un dzīvespriecīga rokenrola sajūtām, protams, parūpēsies Ivo Fomins!


Jaunās skaņās dzirdēsiet Ziemassvētku dziesmu klasiku, pazīstamākos hitus ar Guntara Rača vārdiem, kā arī pilnīgi jaunas, īpaši otrajai koncertturnejai rakstītas Raimonda Paula, Tomasa Kleina, Mārtiņa Ruska un paša Guntara dziesmas. Pirmajā daļā dzirdēsiet jautras dziesmas no Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu cikla “Ziemassvētku pasaule”, kas ļaus klausītājiem sajust, kā Ziemassvētkus atzīmē arī Ķīnā vai Japānā.
Vienlaicīgi ar šo koncertu sēriju, tiks atzīmēta arī autora jaunās dzejoļu grāmatas “Mīlestība ir” un grupas “Saldās sejas” koncertieraksta CD “Reiz Ziemassvētkos” izdošana. Grāmatas īpašais Ziemassvētku izdevums, ar tam pievienotajiem 2 CD, būs pieejami koncerta norises vietās, pirms un pēc koncerta. Grāmatas autors labprāt sniegs autogrāfus un būs iespējama kopīga fotografēšanās.
Esiet gatavi smaidam, priecīgiem ritmiem, dzejoļiem un sirsnīgiem stāstiem!
Koncerts norisināsies divās daļās ar kafijas pauzi!

 

 
Нет предстоящих мероприятий