HAMELEONI 20 gadu jubilejas koncerts

grupas HAMELEONI 
20 gadu jubilejas koncerts 
“ Pērles & Dimanti “


Ir apritējuši jau 20 gadi, kopš 1998. gadā klausītāju sirdis visā Latvijā ar vērienu iekaroja romantiskās popmūzikas duets HAMELEONI. Ar sava debijas albuma “Tu Mana Sirds” pārdošanas rekordiem Hameleoni pārliecinoši ierindojās iemīļotāko un populārāko mākslinieku augšgalā. Pa šiem 20 gadiem grupa ir daudz koncertējusi gan Latvijā, gan arī ārzemēs. Ir izdoti pieci albumi un šogad ir paredzēts jau sestais – “20 gadu jubilejas” albums. Šajā diskā būs iekļautas gan Hameleonu jaunās dziesmas, gan arī populārāko dziesmu versijas citu dziedātāju izpildījumā. Koncertā piedalīsies populāri latviešu jaunās paaudzes estrādes izpildītāji un draugi, kas Hameleonu dziesmas izpildīs savās interpretācijās. Tās būs dziesmas, kuras jau daudzus gadus izpilda arī ārzemju dziedātāji spāņu, lietuviešu, igauņu, krievu un angļu valodās! Koncertā skanēs visu laiku populārākās Hameleonu dziesmas, tādas kā “Atsaucies”, “Nakts”, “Vēlreiz”, “Pērles & Dimanti”un daudzi citi superhiti pašu jubilāru izpildījumā, kā arī pirmatskaņojumi no viesmākslinieku puses vairāk nekā divu stundu garumā!
Kopā ar HAMELEONIEM uzstāsies Kaspars Markševics, Nikolajs Puzikovs, Ainars Bumbieris, Ineta Rudzīte, Kristīne Šomase, saksofonists Raivo Stašans, Laura Raila un Dima Miļeņins.  Tieši Daugavpils koncerta īpašais viesis būs Dima Miļeņins, kurš izpildīs vienu no populārākajām Hameleonu dziesmām krievu valodā. Vairāk kā divu stundu garā koncerta laikā kopā ar Ēriku Budēvicu un Andri Veinbergu muzicēs pavadošā sastāva mūziķi – 
Lauris Amantovs (trombons), Gints Stepanovs (trompete), Raivo Stašans (sax & flauta), Kristaps Ezeriņš (bass), Gaitis Lazdāns (taustiņinstrumenti), Oskars Deko (perkusijas & sitamie instrumenti), Nadežda Jermaka & Ineta Radčenko (piebalsis).

Par koncerta muzikālo noformējumu rūpēsies grupas producents, idejas un dziesmu autors - komponists Gaitis Lazdāns
Atcerēsimies skaistākos mirkļus un baudīsim tos kopā ! 
29. februārī Daugavpils Kultūras Pilī plkst. 19:00

Informācija www.hameleoni.lv un biļetes visās Biļešu Paradīze kasēs www.bilesuparadize.lv

 
Нет предстоящих мероприятий