PUSNAKTS ŠOVS SEPTIŅOS ar JĀNI SKUTELI

“Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli" – sarunu šovs par aktualitātēm, muzikālas parodijas, intervijas no Rīgas ielām un citādas izdarības komiķa Jāņa Skuteļa vadībā. Jaunā sezona sāksies 3.septembrī pl.19:00 un šogad "Pusnakts šovs" būs vērojams dzīvajā tikai Mūzikas namā “Daile”.

Šovā visbiežāk viesojušies radošo profesiju pārstāvji - mūziķi, aktieri, režisori, žurnālisti, bet to starpā bijis arī Latvijas Valsts Prezidents Raimonds Vējonis.
Šova vadītājs ir Jānis Skutelis, žurnālists - Ēriks Palkavnieks, iesildītājs un laukuma administrators - Kozmens, muzikālo noformējumu nodrošina grupa "Dziļi Violets” - Nauris Brikmanis (vokāls, bungas), Valters Osis (piano), Edgars Jercums (ģitāra), Viesturs Butāns (bass).

Jānis Skutelis ir komiķis, aktieris, režisors. Cilvēku smīdināšanā un stāvizrāžu veidošanā komiķis Latvijā sevi apliecinājis augstākajā līmenī. Kraliskā improvizācijas teātra (KIT) dibinātājs, vadītājs un improvizators. KIT darbojas jau astoto sezonu. Kopš 2009.gada Jānis Skutelis veido stāvizrādes (stand-up comedy), katru gadu piedāvājot publikai jaunu garadarbu, 2015. gadā tapa “Splendid Palace” izrādītā - “Politika”. Visas izrādes ir guvušas plašu atzinību un ievērojamu popularitāti. Tāpat papildu “Pusnakts šovam septiņos” Skutelis iesaistījies arī citos televīzijas projektos.

Vairāk informācijas: http://www.karaliskais.com un Comedy Kit facebook

 
Нет предстоящих мероприятий