AKUSTISKO ĢITĀRU TRIO AG 3 o /A. Hermanis, K. Zemītis, M. Auziņš/

AKUSTISKO ĢITĀRU TRIO koncerts

Koncertprogramma, kurā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš.
Iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu Al Di Meola, John McLaughlin and Paco De Lucia, sākotnēji - 2011. gadā mūziķi tika apvienojušies apvienībā - akustisko ģitāru trio, ar mērķi 2011. gada vasarā piedalīties Siguldas džeza festivālā. Tādējādi aizsākās profesionālo un izcilo ģitāristu - Aivara Hermaņa, Kaspara Zemīša un Mārča Auziņa radošā sadarbība.
Šajā programmā ģitāristu trio atskaņos pasaulē populāru autoru, kā arī pašu kompozīcijas mūziķu aranžējumos. Tajā izskanēs flamenko stila skaņdarbi, mūzika Latīņamerikas ritmos un džeza manierē, kā arī ģitāristu radītas kompozīcijas.
Lai arī trio dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki un regulāri piedalās un muzicē daudzos klausītājiem zināmos muzikālos projektos, trio radis unikālu iespēju apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem!
Koncertprogramma II daļās un ir 2 stundu ilga.
Koncertu producents - Mūzikas nams Daile.


Apmeklējums bērniem:
Ja bērns līdz 7 gadiem neaizņem atsevišķu sēdvietu - ieeja par brīvu, atsevišķai sēdvietai jāiegādājas biļete par pilnu cenu. Bērniem no 7 gadu vecuma jāiegādājas pilnas cenas biļete.
Īpašās biļetes:
Apmeklētājiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties, vieta parterā par stāvvietas cenu, pavadonim jāiegādājas biļete par pilnu cenu.

 
Нет предстоящих мероприятий