AUTOBUSS DEBESĪS 20 gadu jubilejas koncerts

  Ar vairākiem īpašiem koncertiem šī gada pavasarī un rudenī 20 gadu darbības jubileju svinēs viena no pazīstamākajām latviešu mūzikas grupām “Autobuss debesīs”.

Jubilejas koncertos klausītāji visā Latvijā varēs dzirdēt daudzas tautā iemīļotas komponista Imanta Kalniņa dziesmas un vairākus īpašus pašu grupas dalībnieku skaņdarbus no karjeras laikā tapušā grupas repertuāra.

“Autobuss debesīs” 20 gadus krātā repertuāra klāstā ir seši skaņu ierakstu albumi, kuros iekļautās dziesmas šo gadu laikā kļuvušas ne vien par plaši pazīstamām melodijām, bet arī zīmīgu sava laika simbolu, īpaši akcentējot Imanta Kalniņa 90. gadu un mūsu gadsimta pirmās desmitgades radošo posmu.

Jau kopš dibināšanas 1999. gadā grupa “Autobuss debesīs” ir piedzīvojusi ievērojamus panākumus, kļūstot par vienu pašām populārākajām latviešu mūzikas grupām.

Šobrīd grupa ir stabila vērtība Latvijas mūzikā un sniedz vairākus plaši pieprasītus koncertus gadā, īpaši uzstājoties Imanta Kalniņa gadskārtējos mūzikas svētkos “Imantdienas” un liela mēroga publiskos pasākumos. Tagad – jubilejas reizē – “Autobuss debesīs” dodas pie saviem klausītājiem Latvijas pilsētās ar sen zināmām un iemīļotām dziesmām, aicinot gan atcerēties laiku gadsimtu mijā, gan kopā skatīties nākotnē.
 
Nav gaidāmo pasākumu