VILKAM TĀDA DVĒSELĪT’. BĒRNU VOKĀLO ANSAMBĻU MUZIKĀLAIS UZVEDUMS

"Bērnu vokālie ansambļi no visas Latvijas izdzied stāstu par divām atšķirīgām pasaulēm – cilvēkiem un vilkiem. Tas ir stāsts par attiecībām, cilvēcību un vēlmi sadzirdēt sevi un citus. Tas aicina izjust, pārdzīvot, domāt un caur vilcēna dzīvi spēt labāk saprast savējo,” par muzikālo uzvedumu stāsta tā mākslinieciskā vadītāja Sanita Sējāne un režisore Inga Cipe.

Koncerta muzikālo noformējumu rada divi jauni un veiksmīgi Latvijas mūziķi – komponisti Andris Sējāns un Reinis Sējāns. Koncerta programmu veido oriģināldziesmas, instrumentāli jaundarbi, kā arī intermēdijas – uzveduma sižetu un caurviju darbību atspoguļojoši jaundarbi.

Piedalās:

Bērnu vokālie ansambļi:

Balvu Mūzikas skolas vokālais ansamblis (vadītāja Linda Vītola); Limbažu Bērnu un jauniešu centra vokālais ansamblis „Pogas” (vadītāja Dace Robule); Daugavpils 13. vidusskolas 2.–4. klašu meiteņu vokālais ansamblis (vadītāja Iveta Ustinskova); Lielvārdes novada Kultūras centra „Lielvārde” vokālā studija „Mikauši” (vadītāja Baiba Klepere); VEF Kultūras pils vokālais ansamblis „MOMO” (vadītājas – Dagnija Kravale, Kristīne Tomiņa Stafecka); Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā ansambļa „Knīpas un knauķi” grupa „Strazdiņi” (vadītājas – Edīte Putniņa, Jonita Štoma, Sanita Sējāne); Līvānu Bērnu un jauniešu centra vokālā studija „Spurgaliņas” (vadītāja Skaidrīte Bulmeistere); Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā ansambļa „Knīpas un knauķi” grupa „Cīrulīši” (vadītājas – Sanita Sējāne, Edīte Putniņa, Jonita Štoma); Valmieras Pārgaujas sākumskolas vokālais ansamblis „Lai skan!”(vadītāja Ingūna Gruntmane); Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra „Mazā ģilde” bērnu un jauniešu vokālais ansamblis „Kolibri” (vadītāja Inita Malnača); Ķekavas vidusskolas vokālais ansamblis „Rasa” (vadītāja Dace Bula); Ventspils Centra sākumskolas zēnu vokālais ansamblis (vadītāja Rita Vēverbrante); Ogres 1.vidusskolas zēnu vokālais ansamblis (vadītāja Gunta Goiževska).

Solisti – Roberta Kumsāre, Eremijs Sējāns

Teicējs – Gints Grāvelis

Koncerta veidotāji:

Sanita Sējāne – mākslinieciskā vadītāja, horeogrāfe

Andris Sējāns, Reinis Sējāns – komponisti

Inga Cipe – režisore, scenārija autore, dziesmu tekstu autore, horeogrāfe

Didzis Jaunzems – scenogrāfs

Anna Martynenko – grafisko zīmējumu māksliniece

Evita Staģīte (Zaza Couture) – tērpu māksliniece

Laura Grinberga – projekta vadītāja

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=zggIC1UQUuQ

Koncerta ilgums: 1h 20min., bez starpbrīža

Biļetes:   7,00 eiro

Bērniem līdz 2 gadu vecumam (bez nodrošinātas atsevišķas sēdvietas) – ieeja bezmaksas.

Bērniem, kas vecāki par 2 gadiem, jāiegādājas atsevišķa ieejas biļete.

Uz pasākumu pieejamas ģimenes biļetes: 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25%*

*Ģimenes biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” klātienes kasēs visā Latvijā un koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā. Interneta sistēmā www.bilesuparadize.lv tās nav pieejamas.

Grupu biļetes:

  • 10-20 personas – 5 EUR par biļeti
  • 20 un vairāk personas - 4 EUR par biļeti

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē:Lielais dzintars” sadarbībā ar Sanitu Sējāni

Vokālo ansambļu koncertuzvedums "Vilkam tāda dvēselīt' " ir Eiropas Kultūras mantojuma gada oficiālais notikums, liecinot par kultūras mantojuma spēku iedvesmot mūsdienu radošajās izpausmēs. Kopš gada sākuma visā Eiropā notikuši jau vairāk nekā 6000 pasākumu, kas godina Eiropas daudzveidīgo kultūras mantojumu kā spēcīgāko pamatu nākotnes veidošanai. Īpaša uzmanība šajā gadā ir veltīta bērniem, atbalstot viņu talantus un radošumu, kā arī aicinot bērnus izprast un novērtēt savu kultūras mantojumu (http://mantojums2018.lv/).

Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!

Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.
Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz koncertzāles pasākumiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam, ievērojot, ka uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam netiek ielaisti. Vecāki (pavadošās personas) ar bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem lūgti iegādāties biļetes parterā un/vai zāles izejas durvju tuvumā, lai gadījumā, ja bērnam pasākuma laikā nepieciešams atstāt pasākuma zāli, to varētu izdarīt pēc iespējas nemanāmāk, netraucējot citus pasākuma apmeklētājus.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos un viņu pavadonim, iepriekš piesakoties, piedāvājam īpašas vietas parterā. Īpašās biļetes iespējams rezervēt un iegādāties tikai koncertzāles “Lielais dzintars” Informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu [email protected] 
Informācijas centra darbinieks - kasieris informēs koncertzāles Klientu apkalpošanas daļu, kas nodrošinās vietu pieejamību. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt vajadzīgajā stāvā un sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana, sākoties pasākumam, ieeja zālē tiek pārtraukta. 
Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē un pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš saņemot SIA “Lielais Dzintars” atļauju.
Pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Lielais dzintars”, pasākuma rīkotāja, pasākumu mākslinieku un citu tam pilnvaroto personu puses. Iegādājoties biļeti uz pasākumu un / vai apmeklējot koncertzāli “Lielais dzintars”, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, visas tiesības uz šādu materiālu un tā izmantošanu pieder SIA “Lielais Dzintars” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu (izņemot SIA “Lielais Dzintars” pastāvīgajā video novērošanā fiksēto un apsardzes nofilmēto materiālu) SIA “Lielais Dzintars”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos, piemēram, DVD izdošanā, bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu