LEONĪDS AGUTINS 50 - jubilejas koncerts

Leonīdam Agutinam - 50!

Leonīds Agutins pārstāv Krievijas mūzikas labāko pusi. Patiess, nedalīts, spilgts – tāds dziedātājs neiekļaujas nekādās skatuviskās klišejās, tieši tāpēc izceļas un ieņem savu savrupu vietu starp visslavenākajiem krievu mūziķiem. Viņa radošo darbību grūti attiecināt uz kādu noteiktu muzikālu virzienu, viņš ir ārpus šādām robežām. Un tā ir Agutina neordinaritātes būtība. Viņš ir dzejnieks romantiķis ar rokenrola skanējumu, kurš jūt, kas atbalsosies pielūdzēju sirdīs, – un pielūdzēju viņam ir tūkstošiem, visu paaudžu un ar visdažādākajām muzikālajām gaumēm.   

Leonīds Agutins ir daudzās pasaules malās atzīts un mīlēts mūziķis. Katrs viņa koncerts tiek izpārdots. Katra dziesma ir hits. Solists un viņa grupa «Esperanto» prot radīt par visiem simts procentiem dzīvu šovu ar līdz pēdējiem sīkumiem pārdomātu programmu, katram koncertam mūziķi gatavo jaunus aranžējumus. Tāpēc divu vienādu Agutina koncertu nav un nevar būt.

Šogad Leonīds Agutins svin jubileju – 50. Šo dzīves skaitli viņš sagaida ar neticamu popularitāti un autoritāti. Nemainīgs žūrijas dalībnieks un jauno talantu aizbildnis valsts galvenajā mūzikas šovā «Golos», miljonu elks – viņš neapšaubāmi ir kulta personība mūsdienu Krievijas muzikālajā scēnā.

 
Nav gaidāmo pasākumu