Teātra izrāde bērniem un vecākiem SUNĪTIS UN KAĶĪTE

Jaunums!

 

Bezrūpīgi pavadīts laiks . Skaties teātri un rotaļājies.

 

Izklaides centrā "Apkārt pasaulei" izrādes bērniem un viņu vecākiem kopā ar Teātris un ES.

"Sunītis un Kaķīte".

Par izrādi Skriet, lēkt un kopīgi rotaļāties, tas Sunītim un Kaķītei patīk visvairāk, tāpēc viņi ir nolēmuši sarīkot sacensības. Kurš no viņiem ir gudrākais, veiklākais un asprātīgākais, Jūs uzzināsiet, ja atnāksiet uz izrādi! Šī ir interaktīva izrāde bērniem, kurā izrādes varoņi Sunītis un Kaķīte aktīvi iesaista mazos skatītājus. Kopā ar bērniem Sunītis un Kaķīte cenšas noskaidrot: Kas ir kārtība un kam tā ir vajadzīga? Kāpēc ir jāmācās? Un kas ir īsta draudzība? Izrādē Sunītis un Kaķīte spēlē dažādas spēlēs, sacenšas savā starpā un kopā ar bērniem spēlē teātri. Izrāde rosina mācīties: izrādē bērni mācās uzticēties viens otram, sadarboties, saprast, kas ir labi un kas ir slikti. Izrāde veido bērnam izpratni par skaitu, skaitīšanu un tai atbilstošo ciparu rindu. Bērns saprot priekšmetu lielumu, attīsta prasmi orientēties laikā un telpā. Izrādes gaitā aktieri aktīvi iesaista mazos skatītājus izrādē.

 

Režisors: Armands Ekštets

Izrādes garums: 45 min. un 15 minūtes. rotaļām izklaides centrā

Žanrs: jautra komēdija  bērniem un vecākiem

Izrādes mērķu auditorija: bērni pirmsskolas un sākumskolas vecumā

Lomās: Armands Ekštets, Gerda Dinsberga

Kontaktinformācija [email protected]  vai + 371 67292639

Uz tikšanos izrādē!

 

DER ZINĀT:

Pasākuma Ilgums:  1 stunda /45 min. teātris /15 min. rotaļāšanās izklaides centrā ./

Pasākuma valoda: Latviešu

Bezmaksas ieeja bērniem: Nav paredzēta- Bērnus līdz 4 gadu vecumam uz izrādi var pavadīt 1 pieaugušais (18+) bez papildus maksas.

Pasākuma laikā:  ja nav noturības izrādei,  bērns var vienkārši rotaļāties bumbās un šļūkt no slidkalniņiem, apmeklēt interaktīvo istabu, vai meditēt Iglu .

Paredzēts priekš: bērniem pirmsskolas un sākumskolas vecumā

 
Nav gaidāmo pasākumu