TV3 Jaungada šovs / Prieks kopā būt

TV3 Jaungada šovs „Prieks kopā būt”

 

Noslēdzot TV3 divdesmitās jubilejas gadu, no 27.decembra Latvijas lielākajās pilsētās grandiozu satikšanos piedzīvos populārāko un tautā iemīlētāko TV šovu „Dziedi ar zvaigzni”, „Dejo ar zvaigzni”, „Koru kari”, „Izklausies redzēts” un „X Faktors” spožākie dalībnieki.

 

Krāšņā un sirsnīgā vakara vadīšana uzticēta populārajam mūziķim Laurim Reinikam un šarmantajai Ivetai Feldmanei, kuri ir ne tikai vadījuši vairākus šovus, bet arī paši bijuši šova „Dziedi ar zvaigzni” dalībnieki 2007. gadā, tāpat arī abi piedalījušies šovā „Dejo ar zvaigzni”. Šī būs ekskluzīva iespēja Ivetu un Lauri atkal redzēt šova vadītāju tēlā.

 

Vakara ietvaros uz vienas skatuves kāps pirmo „Koru karu” uzvarētājs Atis Auzāns ar kori, dziedātāja Liene Šomase un motosportists Jānis Vinters, kuri kļuva par 2007. gada šova „Dziedi ar zvaigzni” uzvarētājiem, 2008. gada šova „Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – spēkavīrs un nu jau arī aktieris Raivis Vidzis un dejotāja Viola Abramova, 2015. gada šova „Dejo ar zvaigzni” uzvarētāji – dziedātāja un topošā kinorežisore Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs (Liene kopā ar Kuldīgas mācītāju Mārtiņu Burki-Burkevicu piedalījās arī 2010. gada šovā „Dziedi ar zvaigzni”)

 

Koncertā piedalīsies arī vērienīgā TV šova „X Faktors” spilgtākie otrās sezonas dalībnieki, savukārt šovu „Izklausies redzēts” pārstāvēs aktieris Rihards Lepers, aktrise un dziedātāja Ieva Pļavniece kā arī Olga Rajecka, Rūta Dūduma un citi. „Šajā svinīgajā pasākumā piedzīvosim īpaši leģendāras satikšanās, jo šovā piedalīsies mākslinieki, kas dzīvo arī ārpus Latvijas,” sola šova veidotāji.

 Latgales Vēstniecībā "GORS" uz skatuves pirmo reizi kāps arī grupa "Baritoni", savukārt Siguldā uz skatuves šovu dalībniekiem pievienosies Miervaldis Jenčs ar Siguldas zaļo kori.

TV3 Jaungada šova „Prieks kopā būt” un daudzu TV šovu režisore Dita Torstere teic – šis vakars būs interesanta un aizraujoša Vecā un Jaunā gada atkaltikšanās ar šovu dalībniekiem ne tikai viņai, bet arī skatītājiem. „Ir pagājis tik daudz gadu… Ko viņi tagad dara, kā viņiem iet, ko viņi atceras no šova? Domāju, ka atmiņas būs spilgtas, būs daudz jautru brīžu. Jo – bez labas humora devas, strādājot smagu darbu, ir ļoti grūti to visu izturēt. Es vēlreiz varu no sirds pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri toreiz uzticējās man un citiem režisoriem, nāca un piedalījās šajās jaunradēs un avantūrās, kuri mācījās dejot un dziedāt, mācījās vadīt kolektīvus. Domāju, ka tā bija ļoti vērtīga pieredze viņu radošajā procesā, un tā bija fantastiska pieredze man, turklāt šo šovu laikā esmu ieguvusi ļoti daudz labu un tuvu draugu. Jaungada šovs „Prieks kopā būt”, manuprāt, ar savu nosaukumu izsaka visas tās emocijas, kuras izbaudīšu, veidojot šo pasākumu.”

 

Savukārt koncerta un divu šovu vadītāja Iveta Feldmane atzīst: „Es īpaši nemīlu kavēties atmiņās, reti pāršķirstu foto albumus un neraujos uz skolas salidojumiem, tomēr šī atkalredzēšanās būs īpaša. Dalība šovā „Dejo ar zvaigzni” pirms desmit gadiem pavisam noteikti mainīja manu dzīvi. Es gaidu satikšanos ar vecajiem „cīņu biedriem”, es ticu, ka laika mašīna nostrādās, desmit gadu neredzēšanās radītais mulsums izgaisīs vienā mirklī,  un mēs varēsim atsākt no tās pašas vietas, kur palikām cerību pilni. Ar smaidiem, ar smiekliem līdz asarām un siltu draudzību, kas patiesībā maksā visdārgāk.”

 

Vairāk informācijas - 29131458

 
Nav gaidāmo pasākumu