Arņa Medņa koncertuzvedums TĀLAVAS TAURĒTĀJS

Latvijas simtgadei veltīts patriotisks koncertuzvedums " Tālavas taurētājs"
Komponista, mūziķa un idejas autora Arņa Medņa lieldarbs- multimediāls koncertuzvedums " Tālavas taurētājs" tapis kā īpaša dāvana Latvijas simtgadei.
Koncertuzveduma pirmatskaņojums notiks valsts simtgades svētku nedēļā Jāņa baznīcā, Rīgā. Patriotisko svītu ar moto " Mans zelts ir mana tauta, mans gods ir viņas gods" izdziedās un atskaņos jauktais koris “ Salve” un mūziķu pavadošais sastāvs - kokle, mežrags, perkusijas, elektriskā ģitāra, sintezators, gongs un koshi zvani.
Koncertuzvedums " Tālavas taurētājs" radīs svētsvinīgu piedzīvojumu skaistas mūzikas pavadījumā un Valsts jubilejā priecēs ikvienu Latvijas iedzīvotāju. Vēsturisko stāstu aicinām klausīties kopā ar ģimeni, vēlreiz izdzīvojot patriotisko leģendu gan mūzikā, gan ar īpašām tehnoloģijām radītās 3D videoprojekcijās uz Jāņa baznīcas velvju sienām.

Ideja par leģendārās Rūdolfa Blaumaņa balādes ietērpšanu mūzikā un īpašā koncertuzvedumā, autoram un komponistam Arnim Mednim radās jau sen un tagad, uz Latvijas valsts simtgadi bija īpašs stimuls pabeigt sen iecerēto darbu un radīt skaistu dāvanu mūsu valsts iedzīvotājiem.
Koncertuzvedums " Tālavas taurētājs" ir iekļauts Latvijas valsts simtgades programmā.
Mūzikas un idejas autors Arnis Mednis
Mākslinieks, scenogrāfijs Viktors Keino.
Video projekciju mākslinieks Krišs Bērzkalns
Piedalās jauktais koris “ Salve” un pavadošais sastāvs Arņa Medņa vadībā

 

 
Nav gaidāmo pasākumu