ELĪNA ŠIMKUS UN RĪGAS DOMA ZĒNU KORIS

 

Ziemassvētku laiks arī mūzikā atgādina mums senās, poētiskās Ziemassvētku ainas. Svētās nakts notikumiem veltītas daudzu gadsimtu komponistu noskaņām bagātas mūzikas lappuses. Zēnu kora balsīs, publikas iemīļotās dziedātājas Elīnas Šimkus dziedājumā un ērģeļu krāšņajās melodijās skanēs komponistu Johana Sebastiana Baha, Volfganga Amadeja Mocarta, Franča Šūberta, Sezāra Franka un A.Loida Vēbera skaņdarbi, kas ļaus mums gremdēties Ziemassvētku pārdomās, gaidot svētsvinīgo brīdi - Ziemassvētku vakaru.

Elīna Šimkus /soprāns/

Ilze Reine /ērģeles, klavieres/

Rīgas Doma zēnu koris

Diriģents Mārtiņš Klišāns

*Pasākums nav piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Pasākuma laikā darbosies Bērnu istaba.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos.

Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

Atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

 
Nav gaidāmo pasākumu