Valmieras vasaras festivāls. INUAKI REPTILIS MANĪ

MokuMentāla teātra izrāde

Hava Ariāna INUAKI REPTILIS MANĪ

Norises vieta: neesošs psihoterapeita kabinets Meža ielā 7, ieeja no stāvlaukuma puses, Valmiera karte

Radošā komanda – režisore Inga Tropa, scenogrāfe Pamela Butāne, komponists Jānis Strapcāns, aktieri Inga Alsiņa-Lasmane, Maija Arvena

Izrāde stāstīs par pieredzējušu psihoterapeiti, kura savā darbā satiek jaunu meiteni, kura apgalvo, ka nav šīs Zemes cilvēks, bet nāk no planētas Inua. Seko terapijas kurss, kuras laikā ārstes pasaules izpratne transformējas.  Iespējams, ka šīs sarunas ir daudz nepieciešamākas viņai pašai. Lai "atmostos" no sava prāta konstrukcijām un barjerām, komforta un baiļu slazdiem. Lai atkal varētu atgriezties pie būtiskā - savas dzīvi un brīvi skanošās sirdsbalss. Režisore Inga Tropa: “Mani interesē dažādie skatupunkti un trauslās robežas, kur paralēlas pasaules satiekas un kā tās sāk ietekmēt, veidot un mainīt satikušos cilvēkus un vidi viņiem apkārt. Ideālā variantā vēlos nojaukt prāta robežas par vienu vienīgu patiesību.” Darbs iecerēts reizē kā sava veida detektīvs, tai pat laikā arī mazliet ironisks.

* MokuMentālais ir kā atsauce uz Dokumentālo izrāžu žanru, taču te svarīgi, lai vismaz viens fakts ir reāls, bet pārējais var būt vistīrākā mākslinieku izdoma.

Sadarbībā ar
   

 

Pērkot biļeti(es) uz vismaz 3 dažādām izrādēm (vienā pirkumā), atlaide - 30%. 

Īpašā cena - EUR 10 - skolēniem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem, uzrādot apliecību.

Teātra nozares profesionāļiem EUR 10, iepriekš piesakoties uz [email protected] 

 
Nav gaidāmo pasākumu