PLANĒTA NR.85

Justīne Kļava

PLANĒTA NR. 85

Izrāde ģimenei 2 cēlienos

Pirmizrāde – 2018.gada 1.septembrī

 

Kāds puisis iemanto brīnumainu iespēju ceļot laikā. Šajā ceļojumā viņš satiek savus vecākus un vecvecākus. Satiek savu pagātni un savus senčus – lai atrastu ceļu atpakaļ pats pie sevis un savas būtības. Un saprastu, cik brīnišķīga un vērtīga patiesībā ir viņa dzīve.

Bet pagātnē Krišjāni gaida ne tikai viņa vecāki un vecvecāki. Tur ir arī pavisam dīvaini un nepazīstami, bet ļoti mīļi un draudzīgi multeņu tēli – piemēram, kaķis Indriķis un jocīgais Čeburaška. Nemaz nerunājot par pavisam savādu onkuli, ko sauc Leonīds Brežņevs un kurš nepavisam nav draudīgs, bet apjucis un nomaldījies. Krišjānim būs jāpalīdz viņiem visiem, saviem vecākiem un pašam sev – lai viņš pats nākotnē vispār varētu piedzimt.

Šis ir stāsts bērniem un viņu vecākiem.

Izrāde top ar LR Kultūras ministrijas atbalstu, gatavojoties Latvijas valsts simtgadei.

Lomās: Gints Andžāns (Krišjānis), Mārtiņš Počs (Andris), Ērika Eglija (Dace), Dārta Daneviča (Annija / Meitene Pioniere), Niklāvs Kurpnieks (Edgars / Kaķis Indriķis), Olga Dreģe (Herta Vīlipsone), Ivars Auziņš (Artūrs / Leonīds Brežņevs), Artūrs Dīcis (Zigmārs / Čeburaška), Sarmīte Rubule (Mārīte / Sieviete no pūļa)

 

Režisors – Dmitrijs Petrenko

Scenogrāfe – Sintija Jēkabsone

Kostīmu māksliniece – Baiba Litiņa

Komponists – Mārtiņš Brauns

Muzikālais konsultants, aranžējumu autors – Juris Vaivods

Horeogrāfe - Liene Grava

Gaismu māksliniece - Māra Vaļikova

 
Nav gaidāmo pasākumu