CANTANDO Y AMANDO

Koncerts notiek Mežaparka Zaļajā teātrī!

Mecosoprāns Ilona Bagele ievērību guvusi ne vien kā LNO soliste, bet arī kā spilgta džeza un populārās mūzikas interprete. Astora Pjacollas fascinējošā mūzika un Ilonas Bageles balss, pavadošo mūziķu azarts un virtuozitāte, kā arī foto projekcijās tvertā sajūta uzbur īsto Argentīnas tango, ko nedejo, bet izdzīvo.

„Tango ir pilsētas nakts auglis ar bohēmas smaržu - bezmiega nakšu klejojumi pa nomalēm, ostu, bāri, kafejnīcas, mūzika un mīlestība. Viss, ko cilvēki dara, kad viņiem nenāk miegs," intervijā žurnālam Rīgas Laiks teicis Orasio Ferrers, ko dzimtenē dēvē par Argentīnas Šekspīru, bet Latvijā pazīst kā Astora Pjacollas dziesmu vārdu autoru. „Es teiktu, ka tango ir kā gaisa skūpsts, kas tiešā veidā nekad nesasniedz adresātu."

Izrādē piedalās Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Ozola (čells), Ivars Kalniņš (sitamie instrumenti), Inita Āboliņa (akordeons), Oskars Petrauskis (saksofons), Mareks Auziņš (kontrabass).

 

Atgādinām, ka katram skatītājam, neatkarīgi no vecuma, jāiegādājas ieejas biļete. Koncertu neiesakām apmeklēt pirmskolas vecuma bērniem. 

 
Nav gaidāmo pasākumu