Klasiskās mūzikas festivāls ŠALC /Simfoniskās mūzikas koncerts BĒRNIEM un VECĀKIEM /

No 2018. gada 16. līdz 22. jūlijam Liepājā, Ventspilī un Cēsīs notiks klasiskās mūzikas festivāls ŠALC, un tajā piedalīsies Eiropas un Latvijas labāko simfonisko orķestru izcilākie mūziķi.
Festivāla programmā iekļauti kamermūzikas koncerti, meistarklases Baltijas jūras reģiona jaunajiem mūziķiem un simfoniskās mūzikas programma, ko 19. jūlijā Ventspilī, 20. jūlijā Liepājā un 22. jūlijā Cēsīs atskaņos Latvijas labāko instrumentālistu veidots festivāla orķestris publikas iemīļotā izcilā maestro Karela Marka Šišona vadībā.
Festivāla ŠALC sevišķā viešņa būs pasaulslavenā Latvijas dziedātāja Marina Rebeka, kura ar spožiem panākumiem uzstājas pasaules lielākajos opernamos.
Paredzams, ka festivāls kļūs par vienu no ievērojamākajiem Latvijas Valsts simtgades muzikālajiem pasākumiem Latvijas novados.
Ģimenes aicinātas uz koncertu, kas koncertzālē “Lielais dzintars” notiks 20. jūlijā plkst. 14.00 un kurā muzicēs Latvijas festivāla orķestris Karela Marka Šišona vadībā, soliste Marina Rebeka. Pirms un pēc koncerta “Lielā dzintara” foajē - bērniem rīkotas radošās darbnīcas.

 
Nav gaidāmo pasākumu