Vasara sākas Litenē!

                                                                        VASARA SĀKAS LITENĒ 2018!

JAU pavisam drīz sāksies vasara ar lielisku pasākumu sezonas atklāšanā. Ikviens tiek aicināts apmeklēt pasākumu, nemot līdzi bērnus. Ja nav kur bērnus atstāt, būs pasākuma norises vietā punkts, kur bērnus varēs atstāt, bet paši baudīt vakaru. Būs iespēja iznomāt LUX klases limuzīnu kā aktivitāti vai arī aizvest pasažierus uz mājām.

No plkst. 20:00 Vasara varēs sākties! Grupa MENUETS atklās koncertu ar varenu uznācienu. Šis būs visu laiku garākais koncerts, ko sniegs grupa Menuets. Ir taču Latvijas 100 gades gads, līdz ar to grupa ir parūpējusies par šo skaisto jubileju ar savām simtsgades dziesmām.  Šis patiesi būs grandiozs koncerts, kurā dzirdēsim dziesmas, ar kurām vairums uzauga, kā Lilioma dziesma, Alvas zaldātiņi, Viņi dejoja vienu vasaru, Dziesma ar ko tu sācies, un citas populāras dziesmas, kurās klausāmies un jūsmojam arī tagad.

No plkst. 22:00 Vakara balle, kā bez tās? Balle līdz rīta gaismiņai! Balli spēlēs grupa Galaktika, Bruģis, Kaspars Maks un lieliskais DJ Aivis!  

Ieeja uz koncertu sāksies no plkst. 18:00, lai laicīgi varam ieņemt savas vietas. Vietas netiek numurētas. UZMANĪBU!Ir lielisks piedāvājums, tikai līdz 6.maijam biļetes varēs iegādāties pa 5 eur! No 7.maija līdz 25.maijam biļetes cena būs 7.eur! Nenokavē! Pasākuma dienā visas biļetes maksās 12.eur. Bērniem līdz 10.g.v. ieeja vecāku pavadībā ir bez maksas.

Jautājumi par pasākumu - t.28357819, vai www.balles.lv

Ieplāno Liteni jau tagad!

 
Nav gaidāmo pasākumu