Nino KATAMADZES, grupas INSIGHT un ansambļa RUSTAVI koncerts

Gruzijas leģendas

Šis pārsteidzošais projekts ir gruzīnu tautas dāvana Latvijai. Ļoti vērtīga un reta dāvana: viena koncerta ietvaros sastapsies visspilgtākie un vispieprasītākie tradicionālās un mūsdienu gruzīnu mūzikas pārstāvji. Tās pasniegšanas laiks un vieta: 10. jūlijs, Dzintaru koncertzāle.

Ar Nino Katamadzi mūsu publika vairs nav jāiepazīstina: Latvijā šo dziedātāju zina, ciena un mīl. Viņas siltā balss nav sajaucama ne ar vienu citu, arī Nino stils ir pavisam īpašs – džeza un blūza, temperamentīga funky un izdomas bagāta fusion kokteili viņa dāsni jauc uz pirmatnējas, folklorā sakņotas mūzikas bāzes. Kā jau īsta etnodžeza dīva, viņa dzied nevis vārdus, bet jūtas, ieraujot melodiju, noskaņu un emociju straumē gan savu mūziķu grupu «Insight», gan visu zāli bez atlikuma…   

Ansamblis «Rustavi» – Gruzijas lepnums un īstens tās nacionālā mantojuma sargātājs – šogad svin  savu 50 gadu jubileju. Pusgadsimta laikā tas uzstājies vairāk nekā 80 valstīs, sniedzis vairāk nekā 5000 koncertu. Turklāt Gruzijas labākais vīru koris nav vienīgais ansambļa dārgums: «Rustavi» sastāvā ietilpst izcila, satriecoši meistarīga dejotāju trupa. Un uz Dzintariem brauks arī tā!

«Rustavi», Nino Katamadze un «Insight» –  visi kopā viņi skatītājiem un klausītājiem uzburs saulaino, līksmo un valdzinošo gruzīnu mūzikas pasauli.

 
Nav gaidāmo pasākumu