BŪT KEJAI GONDAI

Aina Renda

BŪT KEJAI GONDAI

Romantiska drāma 2 cēlienos

Pirmizrāde – 2018.gada 23.martā

Tulkojis Dž.Dž.Džilindžers

 Keja Gonda ir galvenā kinostudijas zvaigzne, kuru kopš vakardienas neviens nav redzējis. Viņa ir visas pasaules sapnis. Viņu dievina miljoni. Keja Gonda ir gandrīz reliģija. Viņa zina kādu lielu noslēpumu, ko pārējā cilvēce ir aizmirsusi.

Visi sapņo par ideālu pasauli un ideāliem cilvēkiem. Kas notiks, ja pēkšņi satiecies ar savu ideālu aci pret aci? Izrādās, ka ideāli atšķiras no reālās dzīves, tos nav iespējams sasniegt, tiem nav iespējams sekot. Un cena par saviem ideāliem ir pārāk augsta. Bet cilvēki tāpat turpina bezcerīgi meklēt un cerēt, un gaidīt to, kas viņus darīs laimīgus.

Luga ar oriģinālo nosaukumu “Ideāls” sarakstīta 20.gadsimta 30.gados un nekad nav tikusi publicēta vai uzvesta Ainas Rendas dzīves laikā.

 Lomās: Rēzija Kalniņa (Keja Gonda), Kaspars Zāle (Bils Maknits, režisors / Lenglija viesis), Dārta Daneviča (Klēra Pimollere, scenāriste / Fannija Finka / Lenglija viesis), Gints Grāvelis (Sols Zalcers, producents / Grāfs Ditrihs fon Esterhazi), Artis Robežnieks (Entonijs Ferovs, kinostudijas direktors / Čaks Finks, sociologs / Policists), Ērika Eglija (Frederika Saijersa / Lenglija viesis), Gints Andžāns (Miks Votss, sabiedrisko attiecību pārstāvis / Lenglija viesis), Ieva Florence (Dreikas jaunkundze, sekretāre / Junisa Hemonda), Anete Krasovska (Lalo Džonsa / Lenglija viesis), Aldis Siliņš (Džordžs S. Pērkinss /  Lenglija viesis / Policijas kapteinis), Lelde Dreimane (Pērkinsas kundze / Lenglija viesis), Mirdza Martinsone (Šlajas kundze, Pērkinsas kundzes māte / Mājas īpašniece), Olga Dreģe (Monoganas kundze), Dainis Gaidelis (Dvaits Lenglijs, mākslinieks / Kalpotājs Gondas villā), Mārtiņš Upenieks (Džonijs Dovs / Lenglija viesis)

 Režisors – Dž.Dž.Džilindžers

Režisora asistente un horeogrāfe – Linda Kalniņa

Scenogrāfs – Kristians Brekte

Kostīmu māksliniece – Katja Šehurina

Komponiste – Anna Ķirse

Video mākslinieks – Artis Dzērve

Fotogrāfs – Marks Litvjakovs

Gaismu mākslinieks – Jevgeņijs Vinogradovs

Dziesmas “I Dreamed A Melody” vārdu autors – Ronalds Seleckis.

Iestudējuma atļauja – Curtis Brown, Ltd. © 1984

 
Nav gaidāmo pasākumu