Labākais - MADE IN LATVIA - humora izrāde

Humora izrāde  "Made in Latvija" 18.aprīlī plkst 19.00 Kauguru Kultūras namā.

Humora izrāde “Made in  Latvija”. piedalīsies Latvijas labākie humora aktieri no Latvijas Nacionālā teātra un Dailes teātra. Skatītājiem tiks piedāvāta krāšņa un dzīvespriecīga izrāde ar dziesmām, dejām, jokiem un populāru dziesmu parodijām. Tā būs jau 50.skatītāju iemīlētā uzveduma izrāde, kas priecē skatītājus visa Latvijā, izpelnoties sirsnīgus smieklus un stāvaplausus.

Režisors – Mārtiņš Egliens, humora meistars, kura asprātību skatītājiem bija iespēja baudīt Latvijas Nacionālā teātra  uzvedumos  “Žurka” vairāku gadu garumā.

Izrādē lomas atveido  Ivars Kļavinskis  – Nacionālā teātra anekdošu speciālists un komiķis, Mārtiņš Brūveris -  Nacionālā teātra aktieris, kas apveltīts ar izcilu spēju atdarināt dažādus personāžus  un to muzikālos priekšnesumus, Marģers Eglinskis – izcils komiķis un dziedātājs no Liepājas teātra, Kristians Kareļins – jaunais, bet jau iemīļotais Nacionālā teātra aktieris,  Aija Dzērve – Dailes teātra šarmantā aktrise  un Nacionālā teātra lielākais joku “plēsējs”  – Mārtiņš Egliens.

 "Made in Latvija" – ir humora izrāde, kurā savīti asprātīgi dzīves  situāciju tēlojumi, smieklīgi stāsti, tas viss par mums pašiem – Latvijā radītiem un par to, ko esam te radījuši un ...  “savārījuši”.

Izrādē būs skatāmas dažādas dziesmu parodijas. Žorža Siksnas mēģinās savas dziesmas dziedāt dažādā valodās lai “izsistos” pasaulē. Būs skatāms Dzintara Čīčas dzīves gājums uz skatuves, kas sākās ar Bērnu Eirovīziju, līdz nonāca pie mums ar “Liktenslīnijām”. Būs skatāmi dažādi muzikāli brāļi – Kokari, Laivenieki , Ziemeļi, Ilmāri.  Būs arī, protams, leģendārie “Čikāgas piecīši” ar Albertu Legzdiņu, Armandu Birkenu, Loriju Vudu un visiem parējiem dalībniekiem, izpildot skaistās un iemīļotās “Piecīšu” dziesmas gan vizuāli, gan skaniski liekot klausītājiem noticēt, ka viņi tiešām stāv uz skatuves.  Jāpiebilst, ka aktieris Mārtiņš Brūveris ir aprīnojams Armanda Birkena balss atdarinātājs, kas skatītājos spēj izraisīt aizkustinājuma asaras izdzirdot “Es zinu, ka mēs vēlreiz satiksimies…”

Izrādes dziesmas un joki skatītājiem sniegs tik nepieciešamo optimisma enerģijas devu un dzīvesprieku, sagaidot skaisto pavasari un mūsu mīļās Latvijas simtgadi.

Izrādes producente - Laila Ilze Purmaliete,   Mob. 29473307

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu