koncertiestudējums JAZZoteria

Projekta “Cabaret” komanda veido jaunu koncertiestudējumu “JAZZoteria”.

Džezs.
Ik gadu koncertiestudējuma veidotāji aicina skatītāju doties ceļojumā – citkārt vienam pašam, citkārt – kopā. Izvēlēties dot kādam roku, lai drošāk, vai iet kā pirmatklājējam. Cilvēku vilina nezināmais. Vai tas, ko nezinām, tāpēc nepastāv? Viedie zina, kā lietas rodas, bet nezina – kāpēc, radošie zina kāpēc, bet neprot to paskaidrot. Pirmie uz pleciem nes zinātni, otrie – mākslu. Kad un kā viņi satiekas? Esam starp diviem uzdevumiem – vēlam un vēlamies. Džezs ir par cilvēka un telpas sinerģiju.
Jā, un arī par to.

Džezotērika.
Kas notiek starp ieelpu un izelpu? Jā, tajā mazajā mirklī. Kas notiek starp sirdspukstiem? Vai tur ir steiga vai klusums? Vai to kā laiku var izmērīt un kā telpu var aptvert? Vērtības pazūd – aplīp ar sīkumiem. Nav laika vai nav uzmanības? Tur, kur visa par daudz, nekas nevar izcelties. Pelēkā pasaka. Atceraties? Varbūt šajā nepamanītajā viss apslēpts? Krēslā grimusī telpa pilna ar iespējām kā solījumiem, kuri vēl jāpilda. Tajā mirklī pirms lielā “jā” – vai tur viss piedzīvotais un gaidāmais nezib gar acīm? Tas ir klusums starp notīm, kas rada mūziku. Prāta nepamanītais, ko saucam par brīnumu. Aicinām skatītāju meklēt un izzināt, bet brīnīties nekad nepārstāt.

JAZZoteria
ir daudzpunktu pasaule. Slēgta? Nē, pilnībā atvērta. Noslēpumaina? Jā, visa kā šķidrautā tīta. Saredzēt aiz plīvura spožumu, brāzmās saklausīt čukstus, dzejoļa četrrindē paaudžu stāstus izlasīt, esības skaistumu izjust un aiziet uz pirkstgaliem. Tā pa pasauli eņģeli staigā. Nepieskaroties. Starp cilvēkiem, mākslu un zinātni, elpu un izelpu, steigu un klusumu. Pa vidu.
Jā, un arī tur.

 Programmā:
No 20.00 – ieeja pasākumā,
20.45 – 21.45 koncertiestudējuma “JAZZoteria” 1. daļa;
21.45 – 22.15 starpbrīdis;
22.15 – 23.15 koncertiestudējuma “JAZZoteria” 2. daļa;
23.15 – 3.00 vakara neformālā daļa. Saviesīgas sarunas, DJ, dejas, foto stends. Visu pasākuma laiku darbojas bāri un viesmīļi apkalpo galdiņus.

Par ēdieniem un dzērieniem koncertiestudējuma “JAZZoteria” vakaros gadās SIA “Možums” komanda šefpavāra Jurija Kuligina vadībā. Jums būs iespēja pasūtīt arī siltos ēdienus, kuru pasniegšana notiks pēc sekojoša scenārija: pasūtījumi siltajiem tiks pieņemti līdz koncertiestudējuma 1. daļai, bet pasniegti starpbrīdī, t.i., starp koncertiestudējuma 1. un 2. daļu.

Biļetes ir pieejamas www.bilesuparadize.lv
Kolektīvie pieteikumi – [email protected]

 

 
Nav gaidāmo pasākumu