RĪGAS BURGERU FESTIVĀLS 2020 kopā ar Mežpils alus

CETURTAIS Rīgas Burgeru Festivāls jau pavisam drīz - 22. augustā, Esplanādes parkā!

Šī gada oficiālais festivāla alus - Mežpils, veldzēs visus kāros burgerēdājus.

Turpināsim lieliski ieviestās tradīcijas Rīgas lielākajā garšu festivālā - kur satiekas pilsētas izcilākie burgeru meistari un paši burgermīļi. Grilēsim, gatavosim, degustēsim un baudīsim burgermīļu svētkus ar pilnu jaudu!

Piedāvājumā pieejamas VIP biļetes, kas ļaus maksimāli izbaudīt festivāla garšu it visās nozīmēs! Iegādājoties VIP biļeti, apmeklētājam tiks piedāvāti divi tasting burgeri un divas alus glāzes vai viena Veuve šampanieša glāze, vai atspirdzinošie dzērieni. Maksā ietilpst arī galdiņa apkalpošana.

Vairāk nekā 25 burgeru meistari sacentīsies par Rīgas gardākā burgera titulu un Tev būs iespēja nogaršot viņu veikumus! Lai burgeru degustēšanas laikā būtu arī kā interesanti pavadīt laiku - piedalies dažādās sacensībās un konkursos, baudi labu mūziku un uzspēlē zālājā kādu sporta spēli. Par lielisku atmosfēru parūpēsimies!

Par dzērieniem visām gaumēm arī būs padomāts - būs jauns alus bārs, vīni dažādām gaumēm un, protams, kokteiļu bāri. Priekā!

Festivāla organizētāji būs parūpējušies par dažādiem drošības pasākumiem šajā trakajā laikā: divreiz lielāka teritorija, roku dezinfekcijas līdzekļi, galdu dezinfekcija un pastiprinātas higiēnas prasības personālam.

Programma:

12.00 Pasākuma atklāšana

13.00 Wings on Fire ar Splash mērcēm

14.30 Šefpavāru paraugdemonstrējumi

16.00 Wolt Burgeru ātrēšanas sacensības

17.00 Tautas someljē kopā ar Mežpils alus

18.00 Apbalvošana ’Festivāla’’ labākais burgers

19.00 Influenceru šovs

20.30 DJ N’Works – Normunds Rutulis

23.00 Pasākuma noslēgums

 

 
Nav gaidāmo pasākumu