Juha Jokela FINLANDIZĀCIJA, Latvijas Nacionālā teātra iestudējums

Finlandizācija

Juha Jokela

Gudra komēdija divās daļās

Neliels somu medicīnas iekārtu uzņēmums ir radījis ierīci, kas spēj ļoti precīzi analizēt smadzeņu darbību un tās traucējumus. Tā ir izcila iekārta, tomēr tā ir ļoti dārga, un ne visas slimnīcas to spēj atļauties. Patiesībā to nevar atļauties pat neviena Somijas slimnīca. Taču pateicoties Ārvalstu tirdzniecības ministrijas atbalstam, izdodas atrast partnerus Krievijā. Lugas darbība notiek no 2013. līdz 2015. gadam. Krimas okupācija notiek 2014. gadā.
 

Informācija par biļetēm:

Apmeklētāju drošības labā sēdvietu plānojums sastādīts, ievērojot noteiktos COVID-19 ierobežojumus: platība skatītāju zonā vismaz 4 m2 uz vienu personu, distance starp apmeklētājiem, kas nav no vienas mājsaimniecības, vismaz 2 m. Tādēļ sēdvietas iespējams iegādāties tikai komplektā pa divām vai četrām vienas mājsaimniecības locekļiem. Vienai personai paredzēto sēdvietu skaits ir ļoti ierobežots; tās atradīsies tikai skatītāju zonas aizmugurējā daļā. Labākai redzamībai piedāvājam iegādāties stāvvietas vai divu sēdvietu komplektu tuvāk skatuvei. 

Biļetes jāiegādājas bērniem no 7 gadu vecuma! Uz vakara izrādēm, kas paredzētas pieaugušo auditorijai, bērni līdz 7 gadu vecumam netiek ielaisti.

 
Nav gaidāmo pasākumu