Brīvdabas kino | NEBEIDZAMĀ DZEJA

Brīvdabas kino | NEBEIDZAMĀ DZEJA

Sestdiena, 15.augusts | 22.30 | Pilsētas parks

“Nebeidzamā dzeja” ir turpinājums Alehandro Hodorovska – ne vien kinorežisora, bet arī rakstnieka, dzejnieka, mūziķa, psihoterapeita un garīgā skolotāja autobiogrāfiskajam stāstam, kas aizsākās filmā “Realitātes deja” (2013).

Neraugoties uz tēva sašutumu, pagājušā gadsimta 40.gados Hodorovskis pamet mājas, lai īstenotu sapni kļūt par dzejnieku. Viņš iepazīstas ar māksliniekiem, kas reiz kļūs par literatūras dižgariem. Ieslīguši poētisku eksperimentu pasaulē, viņi visi dzīvo tā, kā tikai retais jelkad atļāvies dzīvot: jutekliski, autentiski, brīvi un traki. Sirreālā vizuālajā valodā pasniegta oda skaistuma un iekšējās patiesības meklējumiem.

Filma saņēmusi skatītāju balvu Sanfrancisko starptautiskajā kino festivālā, kā arī nominācijas Lokarno un Minhenes kinofestivālos.
 
Filmas valoda - spāņu ar subtitriem latviešu un krievu valodās.
 
Vietu skaits ierobežots.

Lai kino skatīšanās būtu patīkama un ērti baudāma, apmeklētāji aicināti ņemt līdzi savus, sēdēšanai brīvdabā paredzētus krēslus vai pledus.

Kino demonstrēšana plānota, ievērojot visus patreiz valstī noteiktos ierobežojumus, tādēļ lūgums pasākuma viesiem arī būt atbildīgiem, ievērot distancēšanās noteikumus un iegādāties ieejas biļeti savlaicīgi, lai kopā varētu baudīt brīnišķīgu vakaru.
 
Rīko: Tukuma pilsētas Kultūras nams sadarbībā ar Kino Bize
Pasākums notiek vasaras notikumu cikla “Tiekamies Tukumā” ietvaros

 

 
Nav gaidāmo pasākumu