Koncerts DAGAMBA un Sinfonietta Rīga

Pārdošanā atlikušas pēdējās papildvietas!

DAGAMBA un SINFONIETTA RĪGA

Klasiskās mūzikas huligānu, grupas DAGAMBA, un valsts kamerorķestra Sinfonietta Rīga izpildījumā skanēs labāko DAGAMBAS skaņdarbu izlase, atsaucoties uz klasikās mūzikas komponistiem.

DAGAMBA apvieno dažādas muzikālās kultūras, veidojot unikālu un īpašu skanējumu. Mūziķi drosmīgi dodas vēl neapgūtās mūzikas pasaulēs, kas piedod izpildījumam neatkārtojamu dinamiku un vitalitāti. Elpu aizraujošā koncertā  kopā ar orķestri īpašs uzsvars tiks likts uz šī gada lielajiem jubilāriem Ludvigu van Bēthovenu, kuram aprit 250 gadu, un Pēteri Čaikovski, kuram šogad aprit 180 gadu. 

Vairāk kā 1000 apmeklētāju lielajā brīvdabas koncertzālē atradīsies vien 350 apmeklētāju.

Ievērojot valstī esošo situāciju koncerta rīkotāji īpašu uzmanību pievērsīs visiem valstī noteiktajiem ierobežojumiem.

 

Pasta salā, blakus brīvdabas koncertzālei "Mītava", atvērts arī Baltijā lielākais Smilšu skulptūru parks, kas strādā katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00. 

 

________________________________________
Aicināma apmeklētājus:
- būt sociāli atbildīgiem un ievērot savstarpēju 2m distanci
(izņēmums – personas, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā);
- ievērot roku higiēnu;
- izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt publiskus pasākumus, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.
Pasākumu norišu vietas organizatoram ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm liegt ieeju norišu vietā un aicināt tās atstāt norišu vietu.

 
Nav gaidāmo pasākumu