Inese Galante un draugi jaunā, unikālā projektā VIVA LATVIJA! Koncerts / meistarklase/ sarunu šovs

Inese Galante un draugi jaunā, unikālā projektā VIVA LATVIJA!

Koncerts / meistarklase / sarunu šovs (ilgums 1 stunda 10 minūtes)

12.septembrī, plkst. 20.00, Lielajā ģildē uzstāsies pasaulslavenā operas dīva, Triju zvaigžņu ordeņa kavaliere Inese Galante. Dziedātājas repertuārā – aptuveni 40 vadošās operlomas, kas dziedātas uz pasaules visprestižākajām skatuvēm.

Šis būs viens no unikālajiem muzikālajiem pasākumiem, kas notiks „Ineses Galantes fonda” jaunā projekta VIVA LATVIJA! ietvaros. Mākslinieku uzstāšanās notiks īpašā formātā – tie būs koncerti, kas apvienoti ar sarunām ar skatītājiem un meistarklasēm, kur slaveni mūziķi un izpildītāji dalīsies ar savas meistarības noslēpumiem un atbildēs uz zālē sēdošo klausītāju jautājumiem.

Ineses Galantes balsij piemīt samtains un izjusts tembrs ar gradācijām no maiga pianissimo līdz dziļam, dramatiskam soprānam. Dziedātāja izpildīs vairākas publikas iemīļotās kompozīcijas, tostarp leģendāro Summertime. Koncertā skanēs arī ārijas un mīlas dueti no slavenām operām, ko operas dīva dziedās kopā ar talantīgiem jaunajiem izpildītājiem – LNO solistu, tenoru Artjomu Safronovu un baritonu Daniilu Kuzminu. Abi dziedātāji ir iepriekšējos gados notikušo konkursu “Ineses Galantes talanti” uzvarētāji.

Tāpat koncertā skanēs Džulio Kačīni “Ave Maria”. Tieši Inese padarīja šo skaņdarbu ļoti populāru visā pasaulē, iekļaujot to savā diskā “Debut”. Disks ieguva zelta un platīna statusu. Šodien šis izpildījums ir kļuvis ikonisks, nesen tas iekļauts arī virtuālajā tūrē pa leģendāro Parīzes Dievmātes katedrāli.

Unikālā muzikālā vakara gaitā mākslinieki no skatuves sarunāsies ar skatītājiem: operas dīva Inese Galantes stāstīs dažādus notikumus no skatuves dzīves, atklās meistarības un panākumu noslēpumus, atbildēs uz skatītāju jautājumiem, savukārt, jaunie talanti pastāstīs par saviem sasniegumiem. Bet vadītājs un moderators – sens Ineses Galantes fonda draugs, burvīgais Valters Krauze, skatītāju un dziedātāju dialogam piešķirs gan dinamismu, gan arī zināmu intrigu.

Koncerts notiks, ņemot vērā spēkā esošos pulcēšanās ierobežojumus. 

 
Nav gaidāmo pasākumu