Normunds Rutulis Ziemeļblāzmā

2020.gada 13.augustā plkst. 19.00 kultūras pils "Ziemeļblāzma" parkā norisināsies Normunda Rutuļa un trio koncerts "Saulaina diena".

 

ormunds Rutulis ir latviešu dziedātājs, mūzikas un radio producents, dziesmu autors, radio DJ un TV raidījumu vadītājs. Plaši pazīstams kā šlāgermūzikas un popmūzikas dziesmu izpildītājs. Ar pseidonīmu N’Works pazīstams kā dziesmu remiksu autors. Sadarbojas ar Raimondu Paulu. Vadījis LTV izklaidējošo spēli visai ģimenei “Laimes aka”, piedalījies TV3 raidījumos “Dejo ar zvaigzni” pārī ar profesionālo dejotāju Violu Abrāmovu un “Dziedi ar zvaigzni” kopā ar politiķi Inesi Šleseri. Vadījis LTV7 rallija apskatu par „LMT Latvijas rallija čempionātu”, ar Dagmāru Leganti - LNT muzikālo šovu “O’Kartes akadēmija”, ar meitu Lindu Ofeliu Rutuli - LNT muzikālo šovu “Dziedošās ģimenes  4”. Iesaistījies LNT raidījuma "Ražots Eiropā" veidošanā. Viens no nedaudziem latviešu solistiem, kurš saņēmis 10 Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas. Vairākkārt izvirzīts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu nominācijās labākais šlāgeru vai kantrī mūzikas albums un labākais šlāgeris vai kantrī dziesma: 2010.gadā atzīts par Labāko deju mūzikas albuma producentu, iegūstot “Gada labākais deju mūzikas albums” balvu.

 

Biļetes 5 EUR pieejamas Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts pasākuma publicitātes vajadzībām.

Pasākums norisināsies, ievērojot noteiktos ierobežojumus.

 
Nav gaidāmo pasākumu