MUZIKĀLĀ EKSKURSIJA LIEPĀJAS KONCERTZĀLĒ LIELAIS DZINTARS ENG

Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars” ir izslavēta ar savu izcilo akustiku un tās laikmetīgo arhitektūru. Lai pandēmijas laikā koncertzāli varētu ne vien apskatīt, bet arī izbaudīt tās īpašo skanējumu, "Lielais dzintars" sadarbībā ar Liepājas Simfonisko orķestri nācis klajā ar pavisam jaunu un nebijušu piedāvājumu – “Muzikālajām ekskursijām”, kas aicina apmeklētājus muzikālā brīvdienu ceļojumā pa koncertzāli.

“Muzikālās ekskursijas” dalībnieki zinoša gida vadībā ne vien iepazīs koncertzāles ēku, aplūkos brīnišķīgo panorāmas skatu uz pilsētu un uzzinās aizraujošus faktus par koncertzāles tapšanu, bet arī dzirdēs nelielu koncertu uz skatuves, ko īpaši viņiem būs sarūpējuši Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķi.

Ekskursijas valoda tiks pielāgota grupai, un tā var notikt gan angļu, gan latviešu valodā. Gids pielāgos saziņas valodu apmeklētāju ērtībām.

Biļetes uz ekskursiju var iegādāties interneta vietnē www.bilesuparadize.lv, Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama, ar iegādātajām biļetēm tikšanās īsi pirms ekskursijas sākuma koncertzāles 1. stāvā, pie informācijas centra.

 Koncertzāle aicina interesentus ekskursiju biļetes iegādāties laikus, lai efektīvāk iespējams organizēt apmeklētāju plūsmu.

Brīdinām, ka visu ekskursijas laiku pa koncertzāli staigājam ar kājām, aktīvi izmantojot arī kāpnes. Liftus pandēmijas laikā grupām nav atļauts izmantot.

Ekskursijas cenas:

Pieaugušajiem – 7.00 eiro

Skolēniem, studentiem, pensionāriem, personām ar I un II grupas invaliditāti un pavadoņiem – 5.00 eiro, uzrādot atbilstošu un derīgu dokumentu.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bezmaksas, apmeklējot ekskursiju kopā ar vecākiem.

Organizē: “Lielais dzintars” sadarbībā ar Liepājas Simfonisko orķestri

 
Nav gaidāmo pasākumu