Tiešraides opermūzikas koncerts. Dienvidu saules promenāde

Koncertsērija PERSONĪGI

Noslēdzot koncertsērijas “Personīgi” vasaras tiešraižu sezonu, aicinām uz romantisku opermūzikas koncertu “Dienvidu saules promenāde”. Pie klavierēm esot ekspresīvajai pianistei Agnesei Egliņai, Latvijas Nacionālas operas un baleta solisti -  dzidrais soprāns Marlēna Keine un artistiskais tenors Mihails Čuļpajevs - duetā izdziedās Vidusjūras dienvidniecisko komponistu skaistākās mīlas dziesmas, ārijas un duetus.

“Tik skaists ir šis brīdis, lai dejotu, to mīlnieks neviens garām nelaidīs!” skan vārdi Džoakīno Rosīni Neapoliešu tarantellā. Koncertprogrammā “Dienvidu saules promenāde” būs jūtams aicinājums uz kaislīgu deju, saulē sakarsusi smeldze un robežu nepazīstošs dzīvesprieks. Kanconās, romancēs un mīlas duetos klausītājiem būs iespēja iepazīt un izbaudīt Kamila Sensānsa, Franando Obradora, Džoakīno Rosīni, Astrora Pjacollas, Hosē Serano, Ruperto Čapī un citu franču, spāņu un itāliešu komponistu mūziku, kā arī spāņu muzikālā teātra sarsuelas tradīciju.

Raksturīgi koncertsērijai “Personīgi” koncertā klausītājiem būs iespēja uzzināt vairāk par pašiem mūziķiem, skaņdarbiem un komponistiem. 

Ievērojot visus drošības pasākumus, uz koncertu klātienē – Lielajā zālē aicināti 20 klausītāji (laika gaitā klātienes skatītāju skaits var mainīties atbilstoši valstī noteiktajiem drošības pasākumiem pandēmijas laikā). Ekskluzīvā iespēja skatīt koncertu klātienē vienam apmeklētājam izmaksās 30 eiro.

Koncerta filmēšana notiks Lielajā zālē, ievērojot visus drošības pasākumus. Koncertam tiešraidē ir noteikta biļetes cena mākslinieku un koncertzāles atbalstam – 7 eiro par vienu tiešraides pieslēgumu jeb, tā saukto, dzīvokļa biļeti, kad ar vienu biļeti koncertu var baudīt visi vienas mājsaimniecības iedzīvotāji.

Koncerta ilgums: aptuveni 70 min, 1 daļā

Tiešraides biļetes:  7 eiro

Klātienes biļetes: 30 eiro

Par tiešraides biļešu iegādi: Iegādājoties biļeti par 7 eiro, Jūs saņemsiet tiešraides kodu, kuru varēsiet izmantot, lai skatītos koncertu. Tiešraidi varēsiet vērot caur “Biļešu Paradīzes” vai “Lielā dzintara” mājas lapu, uzspiežot uz koncertu Tiešraides opermūzikas koncerts. Dienvidu saules promenāde”. Lai pieslēgtos koncertam, Jums būs jāievada tiešraides kods laukumā “insert password”. Kods ir paredzēts vienai viedierīcei. 

Organizē: Lielais dzintars sadarbībā ar “Latvijas koncerti”

Kamerzāles koncertsērijas “Personīgi” tiešraides koncerti vasarā:

  • 14.06. Tiešraides koncerts. Bahs. Grūvs. Saksofoni (Pavasara Abonements 2020)
  • 05.07. Tiešraides koncerts. Biruta Ozoliņa un Uģis Prauliņš. Etnoduets (Pavasara Abonements 2020)
  • 09.08. Tiešraides opermūzikas koncerts. Dienvidu saules promenāde

 

Aicinām klātienes koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Koncertzāles Lielā zāle apmeklētājiem būs atvērta 30 minūtes pirms koncerta sākuma.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka

- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;

- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.



 
Nav gaidāmo pasākumu