BONEY FIELDS - Leģendārais ASV Blūza un Fanka Karalis.


Latvijā ierodas fanka un blūza karalis Bonijs Fīlds (ASV).

Koncerts dēļ Pasaules situācijas ir pārcelts uz 14. maiju 2021. gadu!!! PALDIES PAR SAPRATNI!


Ogres Kultūras centrā ar koncertu uzstāsies ASV blūza un fanka karalis Bonijs Fīlds (Boney Fields), sniedzot „Greatr Black Music” žanra pasaules līmeņa estētikas un grūva paraugstundu kopā ar grupu Ground Roasted
„Es ticu īstam dzīvās mūzikas priekšnesumam, kura laikā mūziķi skatītājam atdod visu, kas viņiem ir dots,” ar šādiem vārdiem Bonijs Fīlds raksturo savu muzikālo izpildījumu un skatuves filosofiju.
Čikāgā dzimušais šovmenis bērnību aizvadījis gospeļu un kora mūzikas pavadībā, kas attīstījis iekšēju dzinuli izkopt neatkārtojamu balss skanējumu, ko papildina trompetes spēle. Mūziķis piedalījies tādos prestižos mūzikas festivālos kā Jazz à Vienne, Jazz in Marciac, Madajazzcar un citos. Blūza un fanka meistars Latvijā viesosies trešo reizi. Iepriekš – 2014., kā arī 2018. gadā, kad iznāca viņa sestais studijas albums Bump City.


Bonijs ir cilvēku mūziķis, jo nekautrējas doties publikā un ļauties muzikālam ceļojumam savu kvēlāko pielūdzēju ielenkumā. Viņš spēj piecelt kājās sēdošu auditoriju, saplūst ar to un iesaistīt savā priekšnesumā. „Tam patiesi nav nozīmes, vai es spēlēju blūzu, fanku vai abus, man pats būtiskākais ir, lai cilvēki to izbauda. Mana vienīgā vēlēšanās ir spēlēt publikai – dzīviem cilvēkiem - nojauta katru reizi palīdz „nolasīt” klausītājus un noteikt, ko viņi vēlas dzirdēt,” pēc koncerta, kas izskanēja pirms diviem gadiem Liepājā, televīzijā pavēstīja Bonijs Fīlds.


Biļetes,  nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv, kā arī Ogres Kultūras Centra kasēs

 

 
Nav gaidāmo pasākumu