Brazīlijas džeza leģendas Flora Purima un Airto Moreira

KONCERTS TIEK PĀRCELTS UZ 13.OKTOBRI:

28. aprīlī Rīgā, kultūrvietā “Hanzas Perons” plānotais Brazīlijas džeza leģendu - dziedātājas Floras Purimas un sitamo instrumentu mākslinieka Airto Moreiras koncerts tiek pārcelts uz 13.oktobri.

Ņemot vērā vispārējos ierobežojumus Latvijā un pasaulē, mākslinieki visus savus pavasarī plānotos koncertus ir pārcēluši uz rudeni un tādēļ arī Rīgā iecerētais koncerts pārcelts no 28.aprīļa uz 13.oktobri. Koncerts tiek rīkots sadarbībā ar lielāko džeza festivālu Baltijā “Jazzkaar 2020”, kura norises laiks no aprīļa pārcelts uz oktobra sākumu.

Mākslinieki ar nepacietību gaida iespēju pirmo reizi tikties ar saviem klausītājiem Latvijā, visas iegādātās biļetes ir derīgas.
Brazīlijas džeza leģendas – dziedātāja Flora Purima un sitamo instrumentu mākslinieks Airto Moreira, kas spēlējuši kopā ar tādām džeza mūzikas ikonām kā Mailsu Deivisu, Džilu Evansu, Čiku Korea un citiem.

Bosanovas un Sambas ritmi, krāsaina toņu palete, virtuozs izpildījums, kas paceļ pēdu virs zemes – tā varētu raksturot Floras Purimas (Flora Purim) un Airto Moreira koncertsniegumu. Viņi ir vieni no pasaulē zināmākajiem Brazīlijas džeza mūziķiem.
Kā pāris Flora un Airto kopā izdevuši 30 albumu, un pēc 14 gadu ilgas radošās pauzes atsāk koncertēšanu.

Koncerta programmu veidos jaunas kompozīcijas no gaidāmā albuma “Flora Brasileira” un arī džeza klasika, atstājot vietu improvizācijai un spirituālam domas lidojumam.

#TiksimiesDriz

 
Nav gaidāmo pasākumu